Суші: зробити вдома чи замовити з доставкою?

Переглядів: 431

28 вересня 2023 13:24

Суші: зробити вдома чи замовити з доставкою? фото

Замовити суші сет в Києві, в «Багато Лосося» може кожен. Японська їжа стала надзвичайно доступною, тож її без проблем можна придбати навіть у маленькому місті. Всі чули про суші і, більшість людей їх куштували бодай один раз, хтось став справжнім фанатом. Ці страви можна швидко купити з доставкою, а можна приготувати самостійно вдома. Чому ж надати перевагу?

Суші – східна страва, та чи означає це, що готувати її можуть лише кваліфіковані кухарі з Японії чи Китаю? Ні, сушист може мати геть інше походження, головне, щоб він був професіоналом. Після чисельних адаптацій метод, який застосовувався для зберігання риби, здобув форму улюблених суші. Інгредієнти для них набувають все більшої доступності. Переважну кількість із них можна купити в звичайному магазині, щоправда, це можуть бути не зовсім ті компоненти, які використовують сушисти, тож готова страва матиме певні відмінності.

Із чого готують суші? До них обов’язково входить риба чи інші морепродукти. До речі, риба використовується далеко не завжди в сирому вигляді, сучасні страви можуть передбачати її термічну обробку. Ще одним обов’язковим компонентом є рис. Розрізняють безліч його сортів, тож дуже важливо зробити правильний вибір. Не обходяться суші і без норі – особливої водорості. Окрім цього, для їхнього приготування часто застосовуються інші компоненти:

  • креветки чи краби;
  • вугор або восьминіг;
  • огірок чи авокадо;
  • спаржа або сир.

Що ж краще зробити: приготувати суші вдома? Знати всі тонкощі страви може лише професіонал. Так, в мережі можна знайти рецепти, але вони дадуть лише поверхневу інформацію. Макі, нігірі чи інші суші та роли мають певні нюанси. Далеко не достатньо знайти рецепт та більш-менш підходящі інгредієнти. Сушист обирає компоненти дуже ретельно. У споживача не має жодного шансу приготувати їжу точнісінько так, хоча він може створити свою унікальну страву, обираючи на власний смак:

  • розміри та форму суші;
  • начинку та інші інгредієнти.

Для приготування обов’язково потрібно заздалегідь потурбуватися про бамбукові палички та килимок (який знадобиться для згортання ролів), пінцет, що застосовується для витягування з риби кісток. Так, ці пристосування є далеко не в кожного. Втім, вони не завжди й потрібні, достатньо замовити суші з доставкою в «Багато Лосося».

Суші на замовлення: чому їм віддають перевагу

Існує чимало причин, та три із них є найголовнішими. Що спонукає людей користуватися послугами компанії з доставки суші? Економія часу! Він, як і здоров’я, – безцінний. Щоб зробити суші самостійно, слід знайти гарний рецепт, витратити чимало часу на пошуки продуктів та правильно приготувати й скомпонувати інгредієнти. Це абсолютно неможливо без досвіду. Щоб досягти результату, доведеться пожертвувати далеко не однією годиною і, ніхто не гарантує, що кінцевий продукт буде смачним чи хоча б придатним до споживання. Інша справа «Багато Лосося» – ви отримаєте суші швидко і, вони обов’язково будуть смачними. 

Компанія, що спеціалізується на доставці ролів, обов’язково запропонує величезний асортимент. Можна замовити сет, щоб скуштувати одразу декілька страв. Далеко не кожну із них можна приготувати самостійно, враховуючи специфіку. Що ж до ціни, то існує безліч доступних варіантів. Якщо звернути увагу на більш дорогої страви, то можна прийти до висновку, що їх самостійне приготування є куди більш затратним. Замовляйте суші з доставкою додому вигідно, щоб зекономити свій час та сили!




Схожі новини: