Окупанти безуспішно намагаються набрати студентів в свої фейкові ВНЗ

Переглядів: 578

27 вересня 2023 17:20

Окупанти безуспішно намагаються набрати студентів в свої фейкові ВНЗ фото

Росіяни не можуть знайти “вчителів” до своїх осередків пропаганди на тимчасово окупованих територіях, у тому числі й у Запорізькій області.

Наразі значна частина “вчителів” – це гастролери з рф, зокрема студенти педагогічних ВНЗ рф. Більшість місцевих вчителів відмовилась від співпраці з ворогом й залишила регіон. 

Аби покрити дефіцит, росіяни створили на ТОТ чотири фейкових педагогічних внз: Херсонський, Азовський (Бердянськ), Донецький та Луганський. Там швидкоруч навчають тих, хто згодився промивати мізки маленьким українцям. Про це повідомляє Центр національного спротиву

Проте кількість “студентів” мала, й окупанти почали відправляти в ці внз сиріт, які закінчили інтернати й переважно не можуть вільно обирати майбутнє. Сиротам обіцяють повний соціальний пакет й підвищені стипендії, вступних іспитів не вимагається.

Центр національного спротиву застерігає, що т.зв. школи на ТОТ діють як осередки пропаганди, де дітям промивають мізки. Завдання росіян дезорієнтувати українських дітей й зробити їх жертвами маніпуляцій.

"Відтак роль батьків у вихованні зростає. Просимо батьків більше часу працювати з дітьми й не дати росіянам знищити самоідентифікацію дітей.", - йдеться у повідомленні. 




Схожі новини: