Зеленський заявив про просування на Донецькому напрямку: є інші задуми, які реалізуються

Переглядів: 397

27 вересня 2023 16:55

Зеленський заявив про просування на Донецькому напрямку: є інші задуми, які реалізуються фото

Президент України Володимир Зеленський провів щоденне селекторну нараду, на якій заявив, що українські військові просуваються на Донецькому напрямку.

Про це повідомляється на офіційній сторінці голови держави у Телеграмі

"Отримав звіти щодо ситуації на фронті, постачання техніки та боєприпасів, даних розвідок. Є наше просування вперед на Донецькому напрямку. Є інші задуми, які реалізуються", - написав він.

Зеленський також отримав звіт щодо ситуації в Херсонській області. Він зазначив, що росіяни продовжують тероризувати території, до яких можуть дотягнутися.

Лише за минулу добу вони випустили 26 корегованих авіаційних бомб на території регіону. Наслідки ліквідовують, людям надають допомогу. Президент доручив знайти додаткові рішення, щоб припинити цей терор.

"Є результат від СБУ. Накрили навідників, які коригували нічний удар по Києву тиждень тому. Хороший сигнал усім зрадникам: відплата буде", - додав Зеленський.

Нагадаємо, за даними ISW, Сили оборони досягли успіху поблизу Іванівського, Кліщіївки, Орадівки і Зайцевого в Донецькій області. Вони також просунулися на заході Запорізької області.




Схожі новини: