Ситуація на Запорізькому напрямку: по Вербовому є невеликі успіхи, але глибоких проривів ще не було

Переглядів: 308

27 вересня 2023 12:35

Ситуація на Запорізькому напрямку: по Вербовому є невеликі успіхи, але глибоких проривів ще не було фото

По Вербовому є невеликі успіхи, але поки жодних "глибоких проривів" не було, зазначає у телеграм-каналі військовий кореспондент Богдан Мірошніков.

«Те саме стосується і Новопрокопівки. Окупанти можуть скільки завгодно нити публічно, але на практиці вони добре підготовлені, мають значні резерви та відступати не збираються.

Але так, наше командування зробить окупантам неприємний для них сюрприз. Не дивлячись на посилену підготовку, ворог припустився декількох помилок в оперативно-тактичному плануванні оборони, про які ми йому не скажемо.

Від себе хочу вас попросити зберігати потужну підтримку наших воїнів, а також розуміти ціну, якою ми просуваємося», - написав Богдан Мірошніков.

Нагадаю, 26 вересня речник Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун анонсував гарні новини з фронту.

"На околицях Вербового Сили оборони готуються до подальших дій, створюючи оборонні рубежі. Артилерія ЗСУ працює, а ворог намагається поповнити свої втрати. Противник підтягує резерви, тому що боїться прориву. Вважаю, що скоро будуть гарні новини", - повідомив він.

Вчора ввечері т.зв. «сенатор від Запорізької області» у раді федерацій дмитро рогозін написав про наступ Сил оборони України так: «Попёрли. Много». До речі, рогозін заявив, що повернеться в зону «СВО». У бесіді з кореспондентом пропагандистського «ТАСС» він пообіцяв це зробити найближчими днями. На фронті рогозін, за його словами, більшу частину часу буде проводити біля лінії бойового зіткнення.

Очевидно, колишньому главі «роскосмосу», а нині новоспеченому сенатору від тимчасово окупованої частини Запорізької області мало поранення в дупу, яке він отримав в грудні минулого року в тимчасово окупованому Донецьку, де святкував день народження. І від якого тривалий час лікувався. Сподіваюся, українські оборонці влаштують гарячий прийом високопоставленому окупанту.

І колаборант Володимир Рогов також не оминув своєю увагою наступ українських військових. Учора ввечері зрадник залишив в телеграм-каналі таке повідомлення:

«Запорожский фронт - резкое обострение ситуации. Как сообщают наши ребята, боевики ВСУ после массированной артподготовки пошли на штурм наших позиций на участке Работино-Вербовое Ореховского направления Запорожского фронта.

По состоянию на полчаса назад враг бросил в атаку большое количество бронетехники, а также несколько групп боевиков в количестве до четырёх рот. Русские воины встречают их с горячим гостеприимством и отправляют на экспрессе к Бандере. Идут тяжёлые ожесточённые бои».

Чекаємо гарних новин з цієї ділянки фронту від Сил оборони України. Смерть ворогам! І пам“ятаємо, якою неймовірно важкою ціною наша країна платить за незалежність.




Схожі новини: