У Запоріжжі сталася пожежа в гаражі

Переглядів: 388

26 вересня 2023 15:40

У Запоріжжі сталася пожежа в гаражі фото

Впродовж доби рятувальники здійснили 15 виїздів, у тому числі ліквідували 24 пожежі.

25 вересня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одному із районів Запоріжжя сталася пожежа. Прибувши на місце загоряння, рятувальники встановили, що горить гараж на площі 20 кв.м. Вогнеборці оперативно ліквідували займання. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці техніки. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області. 

Того ж дня, о 16:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із населених пунктів Запорізького району. Прибувши на місце події, надзвичайники встановили, що горів покинутий житловий будинок на загальній площі 30 кв.м. Вогнеборці оперативно приборкали пожежу. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 8 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Згодом, о 22:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із районів м. Запоріжжя. Прибувши на місце події, надзвичайники встановили, що горить господарча споруда на загальній площі 40 кв.м. Вогнеборці оперативно приборкали пожежу. Причина пожежі встановлюється. За фактом події відповідними органами ведеться розслідування. Від ГУ ДСНС залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці техніки.

Загалом за добу на ліквідацію наслідків усіх подій від ГУ ДСНС залучалося 67 рятувальників та 15 одиниць техніки.




Схожі новини: