Відома російська співачка прийшла на The Voice у Німеччині та набрехала про своє походження

Переглядів: 425

26 вересня 2023 13:40

Відома російська співачка прийшла на The Voice у Німеччині та набрехала про своє походження фото

Виконавиця вирішила приховати, що вона з Росії.

Відома 35-річна російська співачка китайського походження Ян Ге, яка від 17 років жила в країні-агресорці Росії, неочікувано прийшла на вокальний проєкт The Voice у Німеччині.

Щоправда, деякі факти зі своєї біографії виконавиця приховала від тренерів шоу, аби їй точно не відмовили в участі. Зокрема, Ян розповіла, що вона приїхала з Китаю, аби прославляти культуру країни.

Однак після закінчення школи виконавиця жила в Росії. Там вона навчалася у вишах. Ян також знімалася в російських кіно та навіть була режисеркою деяких картин. До слова, співачка брала участь у російській версії "Голоса страны", де була в команді палкого путініста Діми Білана та дійшла до фіналу.

Про російське вторгнення до України Ян Ге не робила жодних чітких заяв у своєму фотоблогу. Лише завуальовано писала, що "війни будуть завжди". 2022 року співачка була в Москві, звідки публікувала фото. Нині вона живе за кордоном, куди переїхала ще торік.

Нагадаємо, за кордоном "скасовують" публічних людей, які підтримують війну в Україні. Нещодавно скандальній Софії Стужук зірвали спортивний захід через її проросійську позицію.

Джерело: ТСН




Схожі новини: