Крик душі мелітопольчанки: Де ж ваша безплатна медицина?

Переглядів: 495

26 вересня 2023 11:35

Крик душі мелітопольчанки:  Де ж ваша безплатна медицина? фото

Крик душі мелітопольчанки  про стан медицини в окупованому місті

"Хочу розповісти про медицину в нашому місті. Щоб здати бодай 1 аналіз, треба заплатити мінімум 1000 рублів. На днях знайома відвідувала лікаря. Він призначив їй 7 аналізів. При Україні більшість можна було здати безкоштовно. А тепер платимо за кожен.

Зрештою жінка віддала 10 000 рублів! І от сьогодні повторно ходила до фахівця. Сказав ще треба пройти низку обстежень, а це ще плюс 7000 рублів!!!

Питання до наших "комуняк", які більше за всіх рвали дупи за рашистів. Мовляв, расія прийде - побудуємо радянський союз із безкоштовною медициною. Ну от, вурдалаки дісталися керівних крісел, і де ж та ваша безкоштовна медицина????

Навіть звичайну операцію на око зробити не можна. Бо, по-перше, в Мелітополі немає спеціалістів. По-друге, катастрофічно не вистачає персоналу в лікарнях. Коли таке було, щоб одна санітарка була на кілька відділень, і пахала бідолашна за п'ятьох. А зарплату вчасно не платять!!!! Як їй прогодувати родину????

Якщо потрібна операція на очі, всіх відправляють до Сімферополя. Треба підготувати щонайменше 60 000 рублів, а то й всі 100 000 в залежності від складності хірургічного втручання.

І теж мені "подобається": лікар зробив операцію, а вже через 2 години каже: "Ну все, готово. Їдьте додому, в Мелітополь".

В лікарні вони, бачте, навіть на добу залишити не можуть. Вимагають, щоб пацієнти або в готелі селилися, а це 2500-3000 рублів за ніч, або, якщо грошей немає,...- додому!  

Сестрі моїй зробили так операцію. Через 2,5 години вона поїхала назад до Мелітополя. А тепер на те око взагалі нічого не бачить.  Не лікування, а суцільне шкідництво".

Джерело: Мелітополь в курсі/ Війна




Схожі новини: