На Запоріжжі «Ford» водій на смерть збив літню жінку

Переглядів: 408

25 вересня 2023 19:43

На Запоріжжі «Ford» водій на смерть збив літню жінку  фото

Водій автомобіля «Ford» не дотримався безпечної швидкості руху та скоїв наїзд на 83-річну жінку. Внаслідок події пішохідка загинула на місці.

За інформацією Нацполіції, 23 вересня близько 19:00 до відділення поліції №3 (Новомиколаївське) Запорізького РУП надійшло повідомлення про аварію з постраждалими на автошляху «Запоріжжя-Донецьк». 

Поліцейські встановили, що 72-річний водій автомобіля «Ford» на великій швидкості збив жінку, яка перетинала проїжджу частину дороги у невстановленому місці. У результаті аварії, 83-річна жінка від отриманих травм померла на місці події.

Інша ДТП сталася 24 вересня близько 18:00 по вулиці Василя Сергієнка. 74-річний чоловік, керуючи автомобілем «Chery» скоїв наїзд на громадянку, яка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. 66-річна пішохідка отримала численні тілесні ушкодження та була госпіталізована. 

За результатами медичних освідувань обидва водії тверезі. Їх транспортні засоби вилучені та поміщені на територію спецмайданчика.

Відомості за цими фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація подій – ч. ч. 1, 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.




Схожі новини: