У Запоріжжі «Citroen» зіткнувся з вантажівкою — водій легковика загинув

Переглядів: 389

22 вересня 2023 17:15

У Запоріжжі «Citroen» зіткнувся з вантажівкою — водій легковика загинув  фото

На одному з перехресть у Шевченківському районі водій автомобіля «Citroen» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії 55-річний керманич легковика загинув, а його пасажирка із травмами госпіталізована.

Вчора сталася смертельно ДТП у Шевченківському районі. Поліцейські встановили, що 55-річний водій автомобіля «Citroen», здійснюючи рух на перехресті вулиць Стартова та Магістральна, під час повороту ліворуч не надав переваги в русі вантажівці «МAN», яка рухалась в зустрічному напрямку. У результаті цього відбулось зіткнення транспортних засобів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Запорізькій області. 

55-річний керманич легковика від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події, а травмовану 51-річну пасажирку госпіталізовано до міської лікарні.

За результатами медичного освідування 40-річний водій вантажівки тверезий.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.




Схожі новини: