У Запорізькій області через ДТП без світла опинились 18 родин

Переглядів: 324

22 вересня 2023 10:55

У Запорізькій області через ДТП без світла опинились 18 родин  фото

Фахівці Вільнянського міжрайонного РЕМ вже повернули світло у будинки

Фахівці Вільнянського міжрайонного РЕМ усунули наслідки ДТП, що спричинило пошкодження електроопори та повітряної лінії електропередачі, та повернули світло до 18 домоволодінь одного з населених пунктів. Про це повідомляється на офіційній сторінці ПАО "Запоріжжяобленерго" у Facebook.

Загалом минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» усунуло низку технологічних порушень в електромережах та відновило енергопостачання 554 споживачів. Зокрема, у м. Запоріжжя енергетики заживили 519 родин та юридичних осіб, що знеструмлювалися внаслідок пошкодження повітряної лінії електропередачі.

На Гуляйпільщині через пожежу у приватному будинку також мало місце пошкодження повітряної лінії, втім менш ніж за дві години ремонтні бригади відновили лінію та заживили 19 місцевих родин.

Також зафіксовані нові пошкодження в електромережах Степногірської дільниці, що їх спричинили чергові ворожі обстріли. Загалом порушено енергоживлення 36 домівок одного з прифронтових населених пунктів. Аварійно-відновлювальні роботи розпочнуться, щойно це дозволить безпекова ситуація.

Станом на ранок 22 вересня без енергопостачання залишаються 25 957 споживачів у 64 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово окупованої території). Всі відключення пов’язані із бойовими діями.




Схожі новини: