«Він не збирався прилітати». Дружина Тараса Тополі співачка Alyosha пояснила, чому вирішила повернутися в Україну з дітьми

Переглядів: 534

22 вересня 2023 09:00

«Він не збирався прилітати». Дружина Тараса Тополі співачка Alyosha пояснила, чому вирішила повернутися в Україну з дітьми  фото

Дружина Тараса Тополі співачка Alyosha пояснила, чому вирішила повернутися в Україну з дітьми

В інтерв'ю Славі Дьоміну вона зізналася, що відчула, що настав час повертатися додому, щоб сім'я була разом. Нагадаємо, після початку повномасштабного російського вторгнення Alyosha з трьома дітьми жила в США.

«Це рішення було спрямоване на те, щоб ми були разом. Це важливо. Це найважливіше, тому що далі так бути не могло. Він не збирався прилітати жити в Америці, а я не збираюся жити так далі - з дітьми у мами Тараса. Я доросла людина, мені 37 років, у мене троє дітей, я хочу бути зі своєю сім'єю. Я розумію всі ці умови і пункт, що це війна, і він спрацьовував певний час, але зараз я можу втратити набагато більше. Тут потрібно дотримуватися правил безпеки і все буде ок. Але ми разом. І це найголовніше. У мене були пости в інстаграмі, коли я писала з Америки, коли я висловлювала своє нерозуміння, чому жінки не вивозять дітей у безпечні місця. Але я мала на увазі гарячі точки», — поділилася вона.

Alyosha також розповіла, скільки грошей витрачала на життя в США.

«Не можу порахувати, тому що навіть ті гроші, які були на картці, моя українська картка, я не пам’ятаю, коли там закінчилися гроші. Я виступала і отримувала якісь гроші, але відправляла їх до Варшави волонтерам, які купували певні речі солдатам, і гуманітарку, і так далі. Я не пам’ятаю, скільки я заробила, але віддала набагато більше. Заробляла менше 5 тисяч доларів. Бували різні місяці. Від мами дуже велика допомога, велика вдячність. Я розумію, що це рідні люди, сім'я, але коли в тебе вдома живе 1,5 року сім'я, це важко, адже троє дітей — це відповідальність, і багато роботи, і фізичної, і психологічної», — розповіла співачка.




Схожі новини: