Анатомія зради: колишній перший заступник голови Запорізької ОДА очолив окупаційний орган влади

Переглядів: 527

21 вересня 2023 23:33

Анатомія зради: колишній перший заступник голови Запорізької ОДА очолив окупаційний орган влади фото

Колишній перший заступник голови Запорізької ОДА віктор ємельяненко обраний головою «Заксобрания Запорожской области» першого скликання. Його кандидатуру запропонувала «единая россия».

До свого обрання державний зрадник з минулого року працював на посаді заступника т.зв. губернатора Запорізької області євгена балицького.

«Впереди у нас плодотворная работа на благо нашего Запорожского края. Будем делать все, чтобы Единая Россия укреплялась и имела все возможности для реализации народной программы, поддержки жителей. У нас серьезная команда единомышленников, которые понимают, что за ними – будущее региона и его развитие», – заявив  віктор ємельяненко на зборах «единороссов», де його двигали на керівну посаду.

Сьогодні відбулася перша сесія «Законодательного собрания Запорожской области» першого скликання, на якій депутати обрали головою 70-річного віктора ємельяненка. Партія сказала: «Треба!», депутати відповіли: «Єсть!».

У «Заксобраніє» на псевдовиборах обрали 40 депутатів. Мандати розподілилися так: “Единая россия” – 34 депутата; “Справедливая россия” – 2; КПРФ – 2; ЛДПР – 2.

“Знаю виктора андреевича как человека решительного, ответственного, он имеет большой политический опыт, умеет выстраивать диалог с депутатами от разных фракций, всегда принимает активное участие в решении проблем граждан”, - прокоментував обрання віктора ємельяненка євген балицький.

Такий подарунок ексрегіонал отримав до свого 70-річчя, яке відзначатиме 11 жовтня.

Нагадаємо, віктор ємельяненко — уроженець Оріхівщини, яку окупанти нещадно нищать. Вони   вже практично зруйнували Оріхів і прифронтові села. Народився у селі Єгорівка. В Україні непогано себе почував, отримуючи престижні, як за місцевими мірками, посади - в Оріхові, а потім і в Запоріжжі.

Роботу в органах влади розпочав у 1984 році.

У 2002-2005 роках — голова Оріхівської РДА. З квітня 2006 року по квітень 2010 року - голова Оріхівської райради. У квітні 2010 року президент Янукович призначив ємельяненка головою Оріхівської райдержадміністрації. А у грудні 2011 року його в свою команду на посаду першого заступника погукав голова Запорізької ОДА Олександр Пеклушенко.

Був одним з видних представників Партії регіонів на Запоріжжі. Після перемоги Революції Гідності і втечі Януковича у 2014 році перебрався в Севастополь, де і жив до широкомасштабного вторгнення рф.

Влітку минулого року стало відомо, що ємельяненка призначили заступником т.зв. голови “військово-цивільної адміністрації“ Запорізької області.

Знаходиться у санкційних списках — його внесли США, Канада і Японія. Підстава - бере участь у діях, які дестабілізують Україну та які підривають та загрожують територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України.




Схожі новини: