Йдуть кращі: на фронті загинули мелітопольці

Переглядів: 608

21 вересня 2023 18:35

Йдуть кращі: на фронті загинули мелітопольці  фото

За останні дні стало відомо про загибель на фронті двох захисників з Мелітополя.

20 вересня 2023 стало відомо про загибель мешканця Мелітополя Дмитра Тіткова. Про його смерть повідомляється на фейсбук-сторінці Типичного Мелитополя.

«Вчора ввечері нас спіткала жахлива новина. Загинув наш Мелітополець....який боровся за наше з вами життя. Ти боровся за нашу землю і був дуже близько до свого дому. Але ця клята війна тебе забрала.

Сильна ненависть до тих, хто прийшов на нашу землю, так як йдуть кращі сини.... Дмитро, ми сумуємо разом з твоїми батьками. Без тебе залишилась матір та бабуся. Ми в це не віримо і не хочемо вірити... Дмитро Тітков, ти будеш назавжди в наших серцях, спочивай з миром, друже... Серце крається» говориться у повідомленні.

Стало також відомо, що 19 вересня на Запорізькому напрямку загинув мелітополець, боєць Нацгвардії Сергій Домашов. На захист України він став ще у 2014 році.

«Мелітополець побував на різних напрямках фронту. Але 19 вересня 2023 року, під час виконання бойового завдання, загинув на Запорізькому напрямку.

У бійця залишилися дружина та 9-річний син. Співчуваємо рідним та близьким Сергія. Вічна пам'ять нашому Герою!», - пише Типичный Мелитополь.

Підтримати сім'ю: карта 5355571279076897




Схожі новини: