Внаслідок ворожих обстрілів в Оріхові спалахнули будинок, три гаражі та автівка

Переглядів: 480

21 вересня 2023 10:20

Внаслідок ворожих обстрілів в Оріхові спалахнули будинок, три гаражі та автівка фото

Впродовж доби внаслідок ворожих обстрілів виникло 5 пожеж у населених пунктах Пологівського та Василівського районів, з них 1 – в екосистемі на площі 1 га.

Окупанти продовжують обстрілювати мирні населені пункти нашої області. Так, через обстріли за минулу добу сталося п'ять пожеж. В Оріхові рятувальники ліквідували загоряння житлового будинку, 3 гаражів та автомобіля на загальній площі 144 кв.м. У Гуляйполі вогнеборці приборкали займання даху житлового будинку на площі 77 кв.м. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області. 

Також 20 вересня сапери ДСНС вилучили артилерійський снаряд, гранату та 3 гранатометні постріли, виявлені за межами населеного пункту Василівського району. Вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 20 тонн технічної води в Оріхів та Гуляйполе Пологівського району.

Всього від ГУ ДСНС для гуманітарного розмінування, ліквідації пожеж і надання допомоги залучалося 60 рятувальників та 13 одиниць техніки.




Схожі новини: