На Мелітопольському напрямку Сили оборони змушують ворога відходити із займаних позицій

Переглядів: 544

18 вересня 2023 09:30

На Мелітопольському напрямку Сили оборони змушують ворога відходити із займаних позицій фото

На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію

Генштаб ЗСУ на офіційній сторінці у Facebook повідомив оперативну інформацію станом на 6.00 18 вересня щодо російського вторгнення. 

Так, Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах.

Протягом минулої доби відбулося понад 35 бойових зіткнень. Ворог завдав 15 ракетних та понад 70 авіаційних ударів, здійснив 47 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Зокрема на Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, змушують ворога відходити із займаних позицій.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Підрозділами ракетних військ уражено 2 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, 2 зенітно-ракетних комплекси, 11 артилерійських засобів, 3 склади боєприпасів та станція РЕБ противника.




Схожі новини: