Втратив обидві ноги: розвідник отримав важкі поранення на Запорізькому напрямку

Переглядів: 386

17 вересня 2023 11:30

Втратив обидві ноги: розвідник отримав важкі поранення на Запорізькому напрямку фото

Деокупація населених пунктів дається дуже важкою ціною

Про один випадок написала відома щзапорізька волонтерка Тетяна Дроботя.

«ЦІНА КОНТРНАСТУПУ. Хто там жаліється на повільне просування наших військ на Півдні? Ось вам історія.

В сімʼї Ольги Петрівни Дудченко, що з відкриття доглядає наш Чарівний сад Орман, сталося горе. Кілька днів тому її син, військовослужбовець під час штурму був важко поранений і втратив обидві ноги.

Артему 36 років, служив на рідному Запорізькому напрямку в розвідувальному батальйоні. При спробі деокупації одного з населених пунктів їх батальйон потрапив під ворожий вогонь і був повністю розбитий. Вижили одиниці.

Ось тут зупиніться, вбийте в Гугл «батальйон кількість» і подивіться цифру. І ще раз перечитайте, що вижили одиниці. Мороз по шкірі.

На Артема ворожий дрон-камікадзе скинув снаряд. Вибух роздробив хлопцю обидві ноги. Щоб спинити кровотечу наклали турнікети. Через щільний вогонь ворога протягом 10 годин було неможливо евакуюватись з зони бойових дій і кінцівки довелось ампутувати.

Зараз хлопець знаходиться в лікарні в Дніпрі. Далі лікарі мають дати виписку, з якою можна буде звернутись до центрів протезування.

Життя родини Ольги Петрівни розділились на до і після. Щоб підтримати їх родину, я відкрила Банку в моно. Якщо відгукується, долучіться. Цей хлопець гнав ворогів з української землі, захищаючи наше мирне життя, і віддав за це непомірно високу ціну.

https://send.monobank.ua/jar/8AHwqbmkUZ

Якщо ви можете допомогти з протезуванням - лінком, знайомствами, інформацією, також сміливо пишіть. Всю інформацію, яка , ми з сестрою Артема Ksenia Hrypas збираємо в окремий документ, щоб коли буде виписка, почати вести діалог з центрами реабілітації», - написала Тетяна Дроботя.




Схожі новини: