Запорізькі нацгвардійці отримали крутий позашляховик

Переглядів: 339

16 вересня 2023 10:39

Запорізькі нацгвардійці отримали крутий позашляховик фото

Представники великого бізнесу у співпраці з обласною військовою адміністрацією та РВА продовжують надавати допомогу захисникам Запорізького краю.

Так, за участі першого заступника голови ЗОДА Руслана Мовчана відбулась передача машини для бійців 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади. Про це повідомляє департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності ЗОДА.

З моменту повномасштабного вторгнення бригада брала участь в обороні Запорізької області і наразі продовжує щоденну боротьбу з окупантами. Завдяки мужності та відвазі, захисники змогли зупинити наступ сил ворога.

 - Воїни Національної гвардії з перших днів війни стоять захисті свободи та незалежності держави. Завдання наших військових - сконцентрувати всі свої зусилля на веденні бойових дій, а наша - підтримувати та надавати все необхідне. Цей позашляховик стане надійним помічником у виконанні бойових завдань у гарячих точках. Дякую за співпрацю та допомогу. Разом до Перемоги!- зазначив Руслан Мовчан.

 

 




Схожі новини: