Кліп українки отримав нагороду на MTV Video Music Awards

Переглядів: 618

13 вересня 2023 13:20

Кліп українки отримав нагороду на MTV Video Music Awards фото

Українська кліпмейкерка Таню Муіньо здобула перемогу у  категорії «найкраща артрежисура» за кліп, знятий для американської реперки Doja Cat на пісню Attention.

У Нью-Джерсі, США відбулась щорічна церемонія нагородження MTV Video Music Awards. Нагороди отримали найвизначніші музичні відео року.

Українська кліпмейкерка, фотографиня і режисерка Таню Муіньо, відома створенням кліпів для Гаррі Стайлза, Post Malone, The Weeknd, Карді Бі тощо, стала переможницею у номінації «Найкраща артрежисура». Нагороду отримав знятий нею кліп Attention для Doja Cat.

Окрім цього, «Attention» Таню Муіньо змагалась у головній категорії «Відео року». Однак цю нагороду забрала Тейлор Свіфт з кліпом Anti-Hero. Вона стала лідеркою і за кількістю нагород загалом. Тейлор Свіфт забрала усі премії в основних категоріях, отримавши 9 нагород.

Найбільше номінацій також було у Тейлор Свіфт - 11. За нею з 8 розмістилась американська співачка SZA, а Doja Cat, Майлі Сайрус, Нікі Мінаж, Олівія Родріго та BLACKPINK отримали по 6.

Українська режисерка співпрацює з багатьма популярними артистами. Кліп Гаррі Стайлза «As It Was», також знятий Таньою, потрапив до п'ятірки претендентів на статуетку «Греммі» у номінації «Найкраще музичне відео» в 2023 році. Окрім Стайлза, Муіньо працювала з Біллі Айліш, Lil Nas X, Карді Бі, Lizzo, The Weeknd, Post Malone, Брітні Спірс, Елтоном Джоном. З українських артистів Муіньо зараз знімає лише для Монатіка.

Джерело: Ua.news




Схожі новини: