Гарно намалювали: найвищий відсоток підтримки виборців «єдінороси» отримали у Запорізькій області

Переглядів: 624

12 вересня 2023 17:30

Гарно намалювали: найвищий відсоток підтримки виборців  «єдінороси» отримали у Запорізькій області фото

Фейкові «вибори» на тимчасово окупованій території Запорізької області завершилися з вражаючим показником явки - 68 процентів. Таку цифру активності виборців намалювала регіональна виборча комісія.

Окупаційні ЗМІ з захватом повідомляють про те, що жителі Запорізької області взяли активну участь у перших виборах з моменту возз'єднання з Росією та продемонстрували на них беззастережну довіру партії президента – «едіной росії», показали максимальне єднання у своєму бажанні визначити найкраще майбутнє для свого регіону.

Вибори до органів влади різних рівнів завершилися у 86 регіонах країни-агресора. При цьому мешканці чотирьох «нових регіонів» показали найвищу явку, а наступним за цим показником виявився Кузбас.

У Запорізькій області, за інформацією окупаційних ЗМІ, «люди вкотре висловили свою беззаперечну довіру партії «єдіная росія» – наш регіон відзначився найвищим відсотком голосів за цю партію – 83,01%. Наступними за показниками партії йдуть: ДНР – 78,03%, ЛНР – 77,63%, Херсонська область – 74,86% та Кемеровська область – 69,42%».

Голова Центральної виборчої комісії росії елла памфілова також наголосила на найвищій активності мешканців нових регіонів на виборах. За її смловами, незважаючи на провокації з боку київського режиму, вкидання та обстріл, вибори в нових суб'єктах «були організовані професійно та безпечно».

«Професійно» організовані вибори - це голосування під дулом автоматів, адже представники т.зв. «виборчих комісій» приходили додому до мешканців ТОТ у супроводі озброєного військового. У день «стаціонарного» голосування деякі дільниці взагалі не відкрилися через приліт у будівлю. Українці, які залишаються в окупації, повідомляли про майже порожні урни для бюлетенів, надзвичайно малу кількість виборців на дільницях. Але ж в результаті область відзвітувала за явку в 68%.

Між тим, Центр національного спротиву повідомляє, що на тимчасово окупованих територіях Запорізької області місцеве населення тотально проігнорували “вибори”.

«Хоча ворог й намалював собі 68% явки від незрозумілої кількості населення, адже у рф немає таких даних, проте реальні показники в рази менше. Попри те, що “голосування” тривало 11 днів, а автоматники обходили будинки – місцеві не проявили інтересу до фарсу кремля.

Тепер окупаційна адміністрація перевіряє бюджетників, які не пішли на вибори. Зокрема вимагають надати списків тих, хто був у період “виборів” на лікарняному чи у відпустці, підозрюючи мешканців у саботажі.

Нагадаємо, кожен колаборант, який погодився допомогти росіянам організовувати фейкові вибори на тимчасово окупованих територіях нестиме відповідальність. Імена всіх зрадників відомі й ніхто з них не уникне відповідальності за злочини проти України», - зазначає ЦНС.

 




Схожі новини: