У Запоріжжі до смерті забили чоловіка

Переглядів: 407

11 вересня 2023 17:11

У Запоріжжі до смерті забили чоловіка фото

В одній із запорізьких квартир сталася сварка, яка закінчилася смертю чоловіка.

За інформацією Нацполіції, 8 вересня місцевий житель повідомив про те, що в одній із квартир Шевченкіського району виявив труп знайомого йому 50-річного чоловіка.

На місці події правоохоронці опитали свідків і встановили особу, причетну до скоєння тяжкого злочину. Ним виявився 46-річний знайомий померлого.

Поліцейські встановили, що під час розпиття спиртних напоїв у власника квартири виник конфлікт із співмешканкою. За жінку вступився приятель, який до них завітав. Замість аргументів у сварці чоловік використав побої. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий втратив свідомість, а його співмешканка із «захисником» пішли геть з квартири. Коли ж повернулися, виявили чоловіка без ознак життя.

Зловмисника затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд вже обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Найсуворіша санкція за статтею передбачає позбавлення волі на строк до десяти років.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Шевченківської окружної прокуратури.




Схожі новини: