«Friends day»: у Запорізькій обласній філармонії яскраво відкрили черговий сезон проєкту для дітей

Переглядів: 429

11 вересня 2023 12:37

«Friends day»: у Запорізькій обласній філармонії яскраво відкрили черговий сезон проєкту для дітей фото

У Запорізькій обласній філармонії відкрився сезон найулюбленішого мистецького проєкту малят «Філармонія - дітям».

Для своїх юних друзів артисти підготували прем’єру цікавої розважальної шоу-програми «Friends day». Про першу програму нового сезону Запорізька обласна філармонія розповіла на своїй фейсбук-сторінці.

«Це весела постановка із сучасною музикою, професійним вокалом, запальними танцями та інтерактивними іграми, в якій головні герої офіцерка Джуді Гопс та Лис на ім'я Нік запросили малят на казкову вечірку до Зоотрополісу. Разом із улюбленими героями: могутнім напівбогом Мауї, тендітною Рапунцель, драйвовим Гонщиком, талановитим Аладдіном та іншими дітки вдосталь натанцювалися, пограли у веселі ігри та навчилися справжній дружбі.

Яскраві образи на сцені втілили – Катерина Слатвінська, Юлій Гаврилов, Анастасія Литвин, Дарина Шупранова, Сергій Пивоваров, Тарас Максименко, Вікторія Терещенко та Віктор Храмов. Поруч із досвідченими артистами на сцені сяяли і маленькі зірочки – учасники зразкового аматорського ансамблю танцю «Сузір'я» Запорізької школи мистецтв №2, керівник – Алла Димова», - зазначається у дописі.

Глядачі отримали велике задоволення від програми, дякували артистам за їх професіоналізм, потужну віддачу та справжній сімейний відпочинок.

«Діти – це наше майбутнє і під час війни вони потребують особливого піклування. Для філармонійної команди, яку очолює заслужений працівник культури України Ірина Конарева, головна задача – створити дітлахам маленьке музичне свято та подарувати гарний настрій. Також і для дорослих сьогодні важливо хоч трішки відволіктися від стрічки новин і отримати позитивні емоції. І колектив філармонії над цим дуже старанно працює» - розповідає одна із авторів програми, асистент режисера Марина Євченко.

Колектив щиро дякує доблесним ЗСУ за можливість працювати на своєму філармонійному фронті та наближати Перемогу разом!

Найулюбленіший мистецький проєкт малят «Філармонія - дітям» продовжується - 17 вересня о 12.00 відбудеться прем’єра музичної програми «Козацькі забави» академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці». До речі, у цьому сезоні філармонія буде проводити заходи для дітей і у неділю, і у суботу. Слідкуйте за анонсами.

 




Схожі новини: