У Запоріжжі водій Toyota насмерть збив пішохода

Переглядів: 504

7 вересня 2023 15:37

У Запоріжжі водій Toyota насмерть збив пішохода фото

ДТП сталася в Олександрівському районі міста

6 вересня близько 21:00 до відділу поліції № 2 Запорізького районного управління надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими.

На місці події поліцейські встановили, що 19-річний водій автомобіля "Toyota Camry", рухаючись по проспекту Соборному в напрямку вулиці Слобідської, скоїв наїзд на 37-річного місцевого мешканця, який перетинав проїжджу частину в недозволеному місці. 

В результаті аварії від отриманих тілесних ушкоджень пішохід загинув на місці події. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

За результатами медичного огляду керманич іномарки тверезий.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація події - ч. 2 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Працівники поліції звертаються до можливих свідків ДТП та осіб, які мають будь-яку інформацію, з проханням повідомити про це за номерами телефонів: 098-590-65-92 або 102.




Схожі новини: