Іноземець переховувався від міграційників у селі Запорізького району

Переглядів: 405

7 вересня 2023 13:45

Іноземець переховувався від міграційників у селі Запорізького району  фото

Чоловік кавказького походження приїхав до України наприкінці минулого року, проте після закінчення дозволеного строку перебування добровільно не покинув державу

У грудні 2022 року 28-річний громадянин Кавказького регіону приїхав до дружини, яка проживає в Україні. Після закінчення 90 денного терміну перебування він не покинув країну та перебував на території Запоріжжя в нелегальному статусі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

4 квітня 2023 року працівники міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення правопорушника до країни походження та встановили місячний термін для його самостійного виїзду з України. Іноземець зобов’язання не виконав та почав переховуватися.

Повторно його виявили працівники управління міграційної поліції обласного главку разом зі співробітниками УДМС у Запорізькій області на території одного з сіл Запорізького району. Міграційники прийняли рішення про примусове видворення нелегала з України із застосуванням заборони щодо подальшого в’їзду на територію нашої держави упродовж п’яти років.

5 вересня правоохоронці супроводили фігуранта до прикордонного пункту пропуску «Могилів – Подільський» Вінницької області, через який він покинув територію нашої держави.

 




Схожі новини: