Вдарили по ринку: у Костянтинівці на Донеччині загинули 17 людей

Переглядів: 463

6 вересня 2023 20:11

Вдарили по ринку: у Костянтинівці на Донеччині загинули 17 людей фото

Сьогодні російські нелюди  серед білого дня обстріляли ринок у Костянтинівці на Донеччині. Ворог цинічно вдарив в день звільнення міста від німецько-нацистських загарбників.

Надзвичайники оперативно ліквідували пожежу площею 300 квадратних метрів. Пошкоджено близько 30 торгових павільйонів.

ДСНС та поліція відразу розпочали пошуково-рятувальну операцію, з розбором завалів. Парамедики поліції та лікарі надавали медичну допомогу травмованим.

Пошуково-рятувальна операція тривала кілька годин і під вечір її завершили.

Як повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко, станом на 18:00 унаслідок російського обстрілу 17 осіб загинули та 32 отримали поранення. Серед потерпілих - рятувальник.

«Коли хтось у світі ще намагається мати справу з чимось російським, це означає заплющувати очі на реальність. Наглість зла. Зухвалість підлості. Повномасштабна нелюдь...На цей час удар російських терористів убив 16 людей у місті Костянтинівці, Донецька область. Звичайний ринок. Магазини. Аптека. Люди, які нічим не завинили. Багато поранених. На жаль, кількість загиблих і постраждалих може ще зрости. Мої співчуття всім, хто втратив рідних! Якнайшвидше треба перемогти це російське зло», - прокоментував терористичний акт відразу після обстрілу Президент України Володимир Зеленський.




Схожі новини: