Плакала і просила повернути телефон: у Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який викрав гаджет у дитини

Переглядів: 485

3 вересня 2023 15:30

Плакала і просила повернути телефон: у Запоріжжі поліція затримала зловмисника, який викрав гаджет у дитини фото

 Під час пішого патрулювання Вознесенівського району працівники Бердянського РВП на території ринку помітили чоловіка, який поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі із правоохоронцями

Під час перевірки у нього було виявлено мобільний. У цей час на телефон надійшов дзвінок. Телефонувала маленька дівчинка, плакала та просила повернути її гаджет. Про подробиці повідомив відділ комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

Поліцейські з’ясували, що фігурант менше ніж півгодини тому скоїв крадіжку на території дитячого майданчика.

На місце події швидко прийшли потерпілі - мама із 10-річною донькою, а також прибули працівники ювенальної превенції Бердянського РВП та слідчо-оперативна група відділу № 1 Запорізького РУП.

Мобільний телефон вилучили як речовий доказ, а 49-річного раніше судимого чоловіка затримали на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Вознесенівської окружної прокуратури. За викрадення майна в умовах воєнного стану фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.




Схожі новини: