Фотовиставка "Збираючи світ з уламків" – голос українських підлітків у Барселоні

Переглядів: 505

1 вересня 2023 10:26

Фотовиставка Збираючи світ з уламків – голос українських підлітків у Барселоні фото

Молоді українські таланти представлять свої роботи на виставці 7-11 вересня

7 вересня 2023 року о 19:00 в арт-галереї Valid World Hall за адресою Barcelona  Buenaventura Muñoz , 6, пройде відкриття унікальної фотовиставки «Збираючи світ з уламків», створеної українськими підлітками. Вхід на виставку буде вільним для всіх бажаючих.
Виставка є результатом праці підлітків, які займаються близько 10 місяців, беручи участь у спеціалізованих заняттях у рамках проекту "Art project UA+".

Заняття ведуть професійні фотографи-волонтери з України та Іспанії, ділючись своїми знаннями та натхненням.

Основною метою цієї фотовиставки є не лише донесення голосу підлітків з України до світової громадськості, а й привернення уваги до складнощів, з якими стикаються ці молодики через вимушений переїзд, зумовлений російською агресією.

Ці роботи – це їхній спосіб висловити свій досвід та переживання, ставити акцент на важкий шлях, який їм довелося пройти, та на надію на майбутнє.

На офіційне відкриття виставки запрошено високопоставлених гостей, включаючи Посла України в Іспанії, мера Барселони та мера Каталунії .

Ця подія обіцяє стати суттєвим кроком до усвідомлення того, що переживають молоді українці, які тимчасово перебувають під захистом в Іспанії.

З усіх питань, пов'язаних із заходом, будь ласка, звертайтесь до Ірини Колчак +380978613553, [email protected]

(Інформація для ЗМІ: Вищевказаний прес-реліз наданий організаторами фотовиставки "Збираючи світ з уламків" для негайної публікації.

Ми дякуємо вам за Ваш інтерес до події та готові надати додаткову інформацію та матеріали на запит.)




Схожі новини: