У Запоріжжі продовжують відновлювати зруйновану російською ракетою багатоповерхівку: що вже зроблено

Переглядів: 544

31 серпня 2023 18:49

У Запоріжжі продовжують відновлювати зруйновану російською ракетою багатоповерхівку: що вже зроблено фото

На вулиці Сталеварів, 16, будівельники у підвалі встановили опорні колони, готуються до бетонування плити перекриття 1-го поверху.

За інформацією секретаря Запорізької міської ради Анатолія Куртєва, крім того, на будинку розібрали стару покрівлю, замінили крокви та розпочали риштування.

Також, йде підготовка до утеплення фасаду і ремонту пошкоджених квартир у цілих під’їздах. Фахівці отримали завдання замінити всіх старих квартирних вікон на металопластикові.

Крім того, на проспекті Соборному, 151, відбудували конструкції 1-го поверху та розпочали відновлення 2-го. Ремонтується 1-й під’їзд, сьогодні стартує ремонт 2-го. Паралельно йде капремонт покрівлі та утеплення будинку.

На вулиці Зестафонській, 10, завершуються штукатурні роботи. Наступного тижня планується закінчити ремонт даху та заміну вікон і почати монтаж електромереж у під’їздах. Змонтовано стояки водопостачання та каналізації.

На вулиці Кияшка, 22, завершуються штукатурні роботи у сховищі. На даху встановлено крокви та огорожу, укладається мембранне покриття. Наступного тижня кластимуть металочерепицю.

 




Схожі новини: