Росію масовано атакували дрони: вибухи пролунали у декількох регіонах

Переглядів: 440

30 серпня 2023 10:00

Росію масовано атакували дрони: вибухи пролунали у декількох регіонах фото
У Пскові пожежа в районі аеродрому

У Москві двічі за ніч вводили режим "Килим"

Вночі 30 серпня повідомляється про вибухи у Тульській, Брянській, Калужській та Орловській областях, в московських аеропортах ввели план "Килим". Паралельно російська влада ліквідує пожежу на аеродромі в Пскові.

Влада країни-агресора, як завжди удає, що все під контролем. Судячи з опублікованих в мережі записів з камер відеоспостереження, перший вибух в Брянську прогримів о 00:52, а другий - о 01:17. Два безпілотники намагалися атакувати нафтобазу "Дружба", їх нібито збили. Про це пише "Уніан".

Мер Москви Сергій Собянін заявив, що ППО збила один безпілотник в Рузькому районі Московської області. "Була спроба масової атаки безпілотників у Центральному федеральному окрузі. Один із БПЛА, який прямував до Москви, був знищений силами ППО в Рузькому районі. Попередньо постраждалих і руйнувань немає", - сказав він.

Пізніше у Рязані пролунав вибух, в Міноборони РФ заявили, що збили над областю БПЛА. Разом з тим в московських аеропортах знову ввели режим "Килим".

Над територією Орловської області також нібито збили два дрони.

А в Брянську дрон впав на одне з найбільших підприємств мікроелектроніки Росії. 

У Пскові сталася пожежа в районі військової частини 64044. Повідомляється, що дрон вразив склад озброєнь. Територію частини та аеродром оточили бійці ОМОН, оголошено план Едельвейс.

https://t.me/uniannet

Також у ніч на 30 серпня тимчасово окупований Крим атакували безпілотники. Про це заявив гауляйтер окупованого Севастополя Михайло Развожаєв у своєму Telegram-каналі.

"У районі Севастопольської бухти, за попередньою інформацією, сили ППДО відображають атаки ворожих безпілотників з моря. Усі сили та служби перебувають у стані бойової готовності", - написав він.

 




Схожі новини: