СБУ повідомила про підозру депутату Мелітопольської міськради

Переглядів: 526

29 серпня 2023 21:53

СБУ повідомила про підозру депутату Мелітопольської міськради  фото

Депутат Мелітопольської міської ради з початком широкомасштабного вторгнення добровільно перейшов на бік ворога та почав співпрацювати з окупантами. Його призначили заступником начальника департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства «военно-гражданской администрации г. Мелитополь». 

На цій посаді чоловік здійснює заходи, щодо впровадження програм соціально-економічного функціонування підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Мелітополя, за стандартами держави-агресора, а також примушує підприємців до перереєстрації бізнесу за законодавством рф.

Про це повідомляється на сайті Запорізької обласної військової адміністрації. 

Відомо також, після свого призначення, він збирав інформацію про орендарів земельних ділянок будівель та будинків, щоб «націоналізувати» їх майно. Крім того, він бере активну участь в організації та проведенні пропагандистських акцій, на яких активно агітує земляків підтримувати окупантів.

Аби виправдати високу «довіру» разом з окупантами знімав Державний прапор України на центральній площі міста та прибирав державну символіку України  з адмінбудівель. 

На підставі зібраних доказів суд визнав винним зрадника у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 111-1  Кримінального кодексу України.




Схожі новини: