Б'є по лінії розмежування: внаслідок ворожих обстрілів сіл і міст Запорізької області є загиблий та поранені

Переглядів: 563

27 серпня 2023 10:44

Бє по лінії розмежування: внаслідок ворожих обстрілів сіл і міст  Запорізької області є загиблий та поранені фото

За добу російські військові здійснили 89 обстрілів по території Пологівського та Василівського районів

Як повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, ворог атакував з БПЛА Левадне, П'ятихатки та Лобкове, шість обстрілів з РСЗВ прийшлися по Новодарівці, Гуляйпільському та Степногірську, а 80 обстрілів з артилерії - по Гуляйполю, Оріхову, Залізничному, Плавням, Кам'янському, Малим Щербакам та іншим селам на лінії вогню.

«Під обстріл у Кам'янському потрапив 42-річний чоловік, який, на жаль, отримав смертельні поранення, а травмовану 46-річну жінку вдалося доставити до медичної установи. У Гуляйполі постраждала 60-річна жінка та 59-річний чоловік. Крім того, поранення отримала 68-річна жителька Новоданилівки. Всім пораненим надається необхідна допомога», - повідомляє ЗОВА.

А Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні інформує, що за минулу добу на Запорізькому напрямку противник завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Оріхова та Роботиного.

«Від артилерійських обстрілів противника постраждали понад 20 населених пунктів, серед них Староукраїнка, Гуляйпільське, Оріхів, Мала Токмачка, Новоданилівка, Роботине.

Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби», - повідомляє Генштаб ЗСУ.

Протягом доби по всій лінії розмежування відбулось понад 40 бойових зіткнень.




Схожі новини: