Поселили в хати та лікарню: до 1500 бурятів завезли у село Запорізької області

Переглядів: 629

26 серпня 2023 11:56

Поселили в хати та лікарню: до 1500 бурятів завезли у село Запорізької області фото

Окупанти цинічно продовжують порушувати норми міжнародного гуманітарного права та розміщувати в цивільних будівлях своїх військовослужбовців, використовуючи цивільне населення як живий щит

У населеному пункті Осипенко Бердянського району, як повідомляє Генштаб ЗСУ, 23 серпня відмічено прибуття до 1500 військовослужбовців російських окупаційних військ бурятської національності, які незаконно розквартировані у цивільних будинках з місцевими мешканцями та на території місцевої лікарні.

Ворог продовжує обстрілювати позиції українських військових та населені пункти Запорізької області. Противник завдав авіаційних ударів в районах Малої Токмачки, Роботиного та Новоданилівки.  Від артилерійських ворожих обстрілів постраждали понад 20 населених пунктів, серед них: Гуляйполе, Залізничне, Гуляйпілське, Чарівне, Лук’янівське, Плавні.

«Водночас, Сили оборони України продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Протягом доби на усіх напрямках відбулось понад 40 бойових зіткнень», - інформує Генштаб ЗСУ.




Схожі новини: