Зеленський поїхав на Бахмутський напрямок вітати ССО

Переглядів: 603

29 липня 2023 19:04

Зеленський поїхав на Бахмутський напрямок вітати ССО фото

Президент України Володимир Зеленський відвідав у суботу, 29 липня, передові позиції сил спеціальних операцій (ССО) на Бахмутському напрямку, аби привітати військових з їхнім професійним святом і вручити державні нагороди.

Президент наголосив, що завдання, які виконують спецпризначенці, - героїчні, хоча про їхні операції не можна публічно розповідати під час війни, пише Deutsche Welle.

"Напевно, народ України небагато чує про сили спецоперацій, тому що ви завжди в найгарячіших точках. Але хочу сказати, що всі знають, які хлопці в ССО. Знають, що всі ви - дуже героїчні, від вас багато залежить, бо ви завжди на першій лінії фронту", - сказав він. 

Володимир Зеленський зауважив, що військові ССО вже не дали Росії окупувати Україну.

"Дякую за те, що й через 520 днів дуже складної повномасштабної війни за нашу свободу та життя всіх нас, наших дітей, сьогодення й майбутнє нашої держави ви залишаєтеся такими ж міцними", - додав президент.

Голова держави відвідав командний пункт тактичних груп ССО у Часовому Яру, де заслухав доповідь командира про оперативну ситуацію в зоні відповідальності, виконання спеціальних завдань і потреби підрозділів у зброї, техніці та обладнанні. Президент вручив воїнам державні нагороди та подарунки. 

Під час поїздки Зеленський заслухав доповідь командувача ССО бригадного генерала Віктора Хоренка, а також уже традиційно зустрівся "за кавою" з військовими на одній з заправок. 

 

 




Схожі новини: