У Мелітопольському районі новий-старий керівник - колаборант зі стажем

Переглядів: 587

29 липня 2023 10:54

У Мелітопольському районі новий-старий керівник - колаборант зі стажем фото
Андрія Сігуту в черговий раз призначили керувати фейковою адміністрацією

На посаді так званої військово-цивільної адміністрації Мелітопольського району затверджений Андрій Сигута. Про це повідомляють пропагандистські медіа. 

До повномасштабного вторгнення Андрій Сигута був заступником голови Мелітопольської районної ради, до якої був обраний як представник ОПЗЖ. А після окупації посадовець відразу пішов на співпрацю з ворогом, активно просував російські наративи, схиляв фермерів та мешканців регіону до підтримки ворога, участі у фейкових виборах. Всю цю активність Сигута проявляв у якості в.о. голови фейкової ВЦА Мелітопольського району. 

Але у травні його раптово усунули від виконання обов'язків, а на вакантне місце призначили Сергія Конопльова з Севастополя. Натомість Сигута став на чолі підприємства, що відповідало за меліоративні системи регіону. 

Та 28 липня Сигуту знову повернули до керівництва Мелітопольского району, він вже навіть встиг провести якесь засідання, на якому обговорювались питання підготовки до опалювального сезону.

Нагадаємо, що яку б посаду не займав Андрій Сигута, попереду його чекає покарання за українськими законами, адже він став колаборантом і допомагає ворогу впроваджувати власні правила на окупованій території. 



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: