Стали відомі імена ще кількох зрадників-поліцейських з Мелітополя та Бердянська

Переглядів: 489

27 липня 2023 16:36

Стали відомі імена ще кількох зрадників-поліцейських з Мелітополя та Бердянська фото
На окупованих територіях на співпрацю з ворогом пішли і колишні українські правоохоронці

СБУ встановили і довели зраду ще п'ятьох поліцейських, які працюють у Мелітополі та Бердянську на ворога і дотичні до катувань земляків.

За даними силовиків, наразі відомі факти ув'язнення місцевих жителів. Під час їх утримання у катівнях на території окупованого Мелітополя та Бердянська до людей застосовували жорстокі тортури і в такий спосіб намагалися схилити постраждалих до співпраці. Також колаборанти застосовували репресії для залякування мирних мешканців та забезпечення їхньої "явки" на фейковому референдумі з "приєднання" регіону до рф.

На такій діяльності, зокрема, відзначились Є. Попура, який був дільничним інспектором у т. зв. "Управлінні внутрішніх справ по місту Мелітополю та Мелітопольському району ГУ внутрішніх справ по Запорізькій області". 

У  "відділ поліції №1 УВС по м. Мелітополю та Мелітопольському району ГУВС" дізнавачем пішла добровільно працювати О. Місюровська, оперуповноваженим відділу карного розшуку - П. Кретов, оперуповноваженою відділу контролю обігу наркотиків - А. Жданова. 

А В. Бучакчійський став дільничним в "УВС №1 по м. Бердянськ та Бердянському району".

Всім переліченим правоохоронцям повідомлено про підозру за ч. 7 ст. 111-1 Кримінального кодексу України (колабораційна діяльність). 

 

 

 

 




Схожі новини: