"Голодний пайок" для ворога на Запоріжжі можуть забезпечити удари по залізниці

Переглядів: 546

26 липня 2023 17:37

Голодний пайок для ворога на Запоріжжі можуть забезпечити удари по залізниці  фото
Удари по Кримському мосту будуть продовжуватися, вважає експерт

Удари по Кримському мосту можуть продовжуватися. Головне завдання для ЗСУ - зруйнувати залізничне сполучення росіян. Таку думку висловив військовий експерт Олег Жданов. 

Як повідомляли "МВ", внаслідок успішної атаки отримав руйнування Кримський міст, що призвело до порушення логістики ворога. Але поки що тільки його автомобільної складової. ЗСУ потрібно закріпити результат. 

"Думаю, це не остання атака. Як тільки буде готова чергова операція – її проведуть. А над цим постійно працюють наші силовики. Ми ще побачимо не одну атаку на Кримський міст і сподіваюсь, що успіх буде більш значний, - зазначив у інтерв'ю виданню "Телеграф" військовий експерт Олег Жданов. - Якщо ми зруйнуємо залізничну колію, то це буде критично для ворога на Запорізькому, Херсонському напрямках. Інша вітка залізниці йде з Волновахи. А туди ми дістаємо. І найголовніше, що інших залізничних шляхів не існує. Вони зможуть возити боєкомплект тільки автомобільним транспортом, а це значить, що війська сидітимуть на "голодному пайку".




Схожі новини: