Молодь з Мелітополя задіяли у масовці пропаганди

Переглядів: 499

18 липня 2023 14:24

Молодь з Мелітополя задіяли у масовці пропаганди фото
На камеру студенти фейкових університетів з Мелітополя допомагають російським туристам

Окупаційна влада долучила до допомоги автомобілістам, що через підрив Кримського мосту рухаються через сухопутний шлях, місцеву молодь. Студенти фейкових університетів Мелітополя на камеру зображують турботу про ближнього. 

"Окупанти почали зганяти молодь Запорізької області, яка навчається у фейкових місцевих ВНЗ, аби та "допомогла" автомобілістам у заторі на трасі до Криму, - повідомляє Центр національного спротиву. - Все це подається як ініціатива молоді, але насправді всі псевдогромадські рухи по типу "молодая гвардия" й інші утворення, до яких окупанти записують молодь під різними приводами, отримали вказівку забезпечити масовку вздовж автошляху. Це є типовим сценарієм російської влади – імітувати волонтерські рухи, вибори та інші процеси, притаманні розвинутим громадянським суспільством. В самої ж рф ніякого громадянського суспільства не існує, а всі "волонтери" фінансуються кремлем й відповідають за масовку". 

Також активісти Центру національного спротиву звернулись до місцевої молоді з закликом "ігнорувати такі процеси й не руйнувати своє життя службою на окупантів". 

Тим часом, користуючись альтернативним шляхом, туристи з росії змушені платити за один візит до туалету 400-500 рублів. От так виглядає реальну "допомога" тим, хто опинився в скруті. 




Схожі новини: