Анна КОВАЛЕНКО: «Український пікет на півночі Ізраїля» - ФОТО

Переглядів: 419

6 липня 2023 08:20

Анна КОВАЛЕНКО: «Український пікет на півночі Ізраїля» - ФОТО фото

Щосуботи в центрі міста Нагарія проходить акція на підтримку України. Тут і дорослі,  і діти, і підлітки і ветерани, люди не лише з України, але і з Росії, і з Білорусі. Всіх нас об'єднує повага до Ізраїля і любов та співчуття до України.

До речі, навпроти нас завжди стоять дисиденти, які активно висловлюються проти нинішнього прем'єр-міністра Беньяміна Нетаньягу та його коаліції з ортодоксами.

Минулої суботи людей на український пікет прийшло чимало.  Особисто мені було приємно бачити діточок: дуже круто, що нове покоління росте з повагою до нашої історичної Батьківщини Ізраїля – і при цьому справжніми патріотами України-Неньки.

На нашому пікеті ми всі разом знайомилися, спілкувалися, робили фотографії. Також пили різні напої, але ми культурні люди, тому на нашій зустрічі звісно не було ніякого алкоголю))). Лише чай та квас, печиво та морозиво - і все виключно українського виготовлення тому що ми підтримуємо вітчизняного виробника, який платить податки і в Ізраїлі (з продаж), і в Україні (з виробництва).

А ще ми перейшли на іншу сторону дороги - до ізраїльтян, які за демократію і проти диктатури. Коли ми вітались та казали, що прибули з України - нас вітали, співчували та обіймали.

До речі, тут ми зустріли  жінку, бабуся якої - українка з Херсона. Наша нова знайома народилася вже в Ізраїлі і української, на жаль,  не знала. То ж ми спілкувалися англійською + іврит.

Це неймовірно: українці зі всього світу об'єднуються, спілкуються та нагадують всьому світу, хто ми є! Слава Україні! Переможемо!




Схожі новини: