В курортній Кирилівці окупанти не можуть поділити владу

Переглядів: 473

29 червня 2023 11:45

В курортній Кирилівці окупанти не можуть поділити владу фото
Зараз пляжі Кирилівки пусті, а колаборанти ділять влади

У Кирилівці - селищі, розташованому на узбережжі Азовського моря, з'явились шахраї. Принаймні таке повідомлення розповсюджує окупаційна влада. 

Курортну Кирилівку з весни очолює Євген Медведь - колишній поліціянт з Мелітополя, який "погорів" на оборудках з наркотиками. Відразу після призначення він погрожував всім, хто не пішов на співпрацю з окупантами. Крім того, він вимагав від місцевих підприємців - власників баз відпочинку, гостьових будинків, магазинів, кафе - платити податки наперед і обіцяв багато відпочивальників. 

Наразі сезон у розпалі, але людей на кирилівських пляжах обмаль. Але бажаючи заробити на місцевих бізнесменах вистачає. До них приходять люди, які представляються співробітниками місцевої адміністрації. Чи вимагають гроші, невідомо. Але окупаційна влада розмістила в пабліках оголошення про те, що за посадовців видають себе шахраї. Щоб перевірити, хто ж завітав до торговельної точки чи бази, підприємцям радять вимагати посвідчення, або звертатися за телефонами адміністрації.

Ця історія виглядає як черговий поділ влади у курортному селищі. 

 




Схожі новини: