СБУ затримала коригувальника удару по Краматорську – ким виявився (ВІДЕО)

Переглядів: 491

29 червня 2023 10:56

СБУ затримала коригувальника удару по Краматорську – ким виявився (ВІДЕО) фото

Контрозвідка «по гарячим слідам» затримала агента спецслужб РФ, який став корегувальником та «злив» координати розташування кафе в Краматорську, по якому згодом окупанти завдали удару.

Про це повідомила прес-служба СБУ.

«Встановлено, що затриманим коригувальником удару по Краматорську виявився «розконсервований» агент головного управління генштабу зс рф (більш відомого як гру). 27 червня він отримав завдання з’ясувати, чи працює вищезгадане кафе і зафіксувати наявність там відвідувачів.(...) За даними слідства, ворожим агентом є мешканець Краматорська, працівник місцевого газотранспортного підприємства.

Раніше його дистанційно завербувало російське гру, а під час повномасштабного вторгнення «активували» і визначили завдання зі збору розвідданих про місця базування та переміщення Сил оборони у Слов’янську і Краматорську. Також він мав передавати локації місцевої критичної інфраструктури та об’єктів з масовим скупченням цивільного населення. Наразі вживаються комплексні заходи для встановлення всіх обставин злочину і притягнення фігуранта та інших причетних осіб до відповідальності», – йдеться у зведенні.

 




Схожі новини: