Вона насправді працює!

Переглядів: 427

21 червня 2023 16:57

Вона насправді працює! фото
Подружжя Зеленських

Я пишаюся цією жінкою і захоплююсь нею. І чоловіком її теж пишаюся, але він Чоловік, йому належить бути бійцем. А вона – Жінка, красива та мудра, і не менш стійка, ніж її чоловік.

Я про Олену Зеленську. Вона відвідала Ізраїль і поводилася більш ніж гідно. Позавчора зустрілася з Міхаль Герцог, яка запросила її сюди, та з її чоловіком – паном Президентом. Потім побувала у низці благодійних фондів.

Вчора відбулася зустріч у Українському Домі в Тель-Авіві з активістами «Української вулиці». Серед них і подруга моєї доньки Танечки Інеса Шаповалова – безжурна шоколаття та співачка із Запоріжжя, яка донатить на Україну (як і всі ми).

Була запланована і зустріч у Кнесеті з депутатами та міністрами. Але, схоже, її не буде. Про причини поки що замовчу, але вони досить вагомі.

І ще. У конференц-залі нашої редакції серед інших портретів – усі Президенти України під час відвідин Мелітополя. Володя був у нас ще зовсім молодим та інтерв'ю з ним було в газеті для школярів «Місце зустрічі».

Зараз у нашому офісі та в нашій друкарні господарюють путлерівці. Зокрема, ріжуть на металобрухт 100-тонну друкарську машину MAN, яку ми придбали ще 2008-го за підтримки MDIF – Міжнародного фонду, який підтримує незалежні медіа у всьому світі.

Думаю, і в офісі вони почистять усе (до речі, перше, що лугандонівці зробили, коли вломилися до нас у лютому 2022-го – вирвали з м'ясом камери відеоспостереження та вижрали все спиртне, яке було в моєму кабінеті, і дуже гідне).

Коли повернемося – обов'язково запрошу ребе, пастора, ксендза, мулу та батюшку з ПЦУ, щоб почистили ауру. І будуть нові портрети – і Олени Зеленської, і Володимира, якого сподіваюся зустріти в Мелітополі особисто пізніше серпня цього року.

Офіційно про візіт можно прочитати тут.

Неофіційно – на моєму улюбленому ізраїльському сайті.

 




Схожі новини: