«В Україні формується загін безсмертних» - Буданов відреагував на свою «смерть»

Переглядів: 581

19 червня 2023 19:12

«В Україні формується загін безсмертних» - Буданов відреагував на свою «смерть» фото

В ексклюзивному коментарі для Kyiv Post керівник ГУР Кирило Буданов висміяв спроби російської пропаганди переконати всіх, що він помер, що він у комі, чи його просто згенерував штучний інтелект.

Коментуючи повідомлення в кремлівських ЗМІ про свою загибель, керівник військової розвідки України сказав з насмішкою: «Зараз в Україні створюється спеціальний загін безсмертних командувачів – Валерій Залужний, я, Степан Бандера, Симон Петлюра, Іван Мазепа. Тому у росіян і їхніх пропагандистів ще буде дуже багато роботи в нервовій, істеричній обстановці. Загін безсмертних буде серед ночі приходити у сни до російських обивателів, які прагнули захопити Україну, і їх кошмарити».

Нагадаємо, чутки про загибель або важке поранення Кирила Буданова циркулюють у соцмережах відколи росіяни завдали чергового ракетного удару по Києву 29 травня.

Російські державні канали одразу ж підхопили тему, брешучи, нібито українські ЗМІ повідомили про смерть Буданова. 

А минулого тижня головний кремлівський пропагандист Володимир Соловйов заявив, нібито Буданов у комі в Німеччині. Далі ця "теорія змови" розрослася: тепер вже "вбили" чи "поранили" головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Ці слова навряд чи переконають затятих прихильників теорії змови. Навіть відео, опубліковане 11 червня, на якому Буданов півхвилини просто мовчить, закликаючи до інформаційної тиші щодо літнього наступу, не переконало їх у тому, що він живий. Багато хто з них вважає, що його зняли в такій статичній позі, бо так його образ було легше згенерувати за допомогою штучного інтелекту.

 




Схожі новини: