Грошова допомога мелітопольцям – хто може отримати (КАТЕГОРІЇ)

Переглядів: 659

19 червня 2023 14:46

Грошова допомога мелітопольцям – хто може отримати (КАТЕГОРІЇ) фото

Жителі Мелітополя та Мелітопольського району, які залишили тимчасово окуповану територію та зареєстровані як ВПО в Запоріжжі, можуть отримати фінансову допомогу від міжнародного фонду Save the Children.

Зареєструватися на отримання грошей можна тим, хто ще не отримував допомогу від даного фонду, а також тим, кому вже були перераховані кошти на карту. Але є нюанс. З останньої виплати повинно пройти повних 3 місяці.

Крім того, Ваше домогосподарство підлягати критеріям відбору Save the Children:

* домогосподарство з 2+ утриманцями (домогосподарство, яке включає принаймі двох утриманців)

* домогосподарство з 1 утриманцем та 1+ людиною похилого віку (домогосподарство, яке включає принаймні 1 утриманця та 1 особу, віком понад 60 років)

* домогосподарство з вагітною жінкою або дитиною до 2 років (домогосподарство, яке включає принаймі одну вагітну особу або одну особу, яка вигодовлює дитину груддю або одну особу віком до 2 років)

* домогосподарство, кероване жінкою (домогосподарство, яке включає лише одну дорослу жінку, не дорослого чоловіка. Інші утриманці також можуть бути частиною домогосподарства)

* домогосподарство, яке піклується про інших дітей (домогосподарство, яке піклується про дитину/дітей, яке не є її/їх первинним доглядачем. Сюди відносятся дальні члени родини, знайомі та прийомні діти)

* домогосподарство, чий будинок було знищено/зруйновано (домогосподарство, чий будинок або первинне житло (власне або орендоване) було знищено/зруйновано та вимагає ремонту для безпечного та прийнятного життя)

* самотні люди, які мають інвалідність/хронічні захворювання (особи, які живуть одні та мають інвалідність/хронічні захворювання)

* домогосподарство з 1+ дитиною з інвалідністю/хронічним захворюванням (домогосподарства, які живуть з дитиною з інвалідністю, тимчасовами вадами (включаючи поранення) або хронічним захворюванням)

* домогосподарство, кероване людьми похилого віку 1+ утриманець (домогосподарство, яке включає членів родини, віком понад 60 років та одного або більше утриманців).

Якщо Ви вже оформили допомогу та чекаєте на виплати, то повторно реєструватися не потрібно. Якщо Ви оформили допомогу, а 2 місяці ще не минули – то звертайтесь на гарячі лінії міжнародних фондів для з’ясування статусу заявки:

УВКБ ООН – 0800307711

МФ “Людина в біді” – 0800210174

МОМ. ООН Міграція – 0800215015

БФ “Право на захист” – 0800750104

Форма попередньої реєстрації за цим посиланням.

Майте на увазі, що рішення про нарахування виплат приймає відповідна міжнародна організація.

 




Схожі новини: