У мелітопольців, які стали тимчасово львів'янами, є можливість скуштувати черешневе меню

Переглядів: 687

15 червня 2023 15:15

У мелітопольців, які стали тимчасово львівянами, є можливість скуштувати черешневе меню фото
Мелітопольців кличуть провести час, як вдома

У Львові вже завтра, 16 червня, мелітопольці зможуть продегустувати блюда з використанням черешні. Про це інформує координаційний простір допомоги "Мелітополь Саме тут. Львів".

"Ресторація "Хінкальня" - символічне місце, яке нагадує про рідне місто своєю атмосферою, запрошує на традиційне черешневе меню мелітопольців. У цю п'ятницю, 16 червня, об 11:00 (всі зареєстровані отримають детальні інструкції від адміністратора у телефонному режимі). Кількість місць обмежена, але не засмучуйтесь! У суботу, завітавши на подвір'я нашого простору, всі охочі зможуть посмакувати смаколиками", - йдеться в повідомленні

У Мелітополі до повномасштабного вторгення місцеві кафе та ресторани вводили влітку до меню страви зі сладкою ягодою. Гостям подавали оленину під черешнево-вишневим соусом, шоколадний чізкейк з черешнею, бурму з черешневим щербетом, піцу з черешнею, маршмелоу, шоколадом та ванільним соусом. 

У Таврійському державному агротехнологічному університеті було налагоджено виробництво цукатів, джемів, желе з черешні та вишні. Цей проєкт виш планував масштабувати. 

Крім того, у Мелітополі планувалось створити музей черешні. Його планували зробити одним з магнітів, який би затримував у місті туристів, що прямують на відпочинок до Азовського моря. 




Схожі новини: