Як стати клієнтом ГК «Нафтогаз України»

Переглядів: 874

30 листопада 2021 11:47

Як стати клієнтом ГК «Нафтогаз України» фото

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» пропонує тим, хто хоче зекономити на комунальних платіжках, оформити підключення до тарифного плану «Фіксований».

Саме в межахцього тарифу українські домогосподарства зможуть отримувати газ за однією з найнижчих цін на ринку—7,96 грн/куб. м (з ПДВ, без вартості розподілу/доставки). Нові клієнти можуть бути впевненими, що їхня ціна на газ зафіксована до 30 квітня 2022 року.

Після відкриття ринку газу побутові споживачі отримали шанс змінювати газопостачальну компаніюв будь-який моменті за будь-яких обставин. Наразі не існує жодних обмежень для зміни постачальника природного газу. Цікавий факт: понад 500 000 українських домогосподарств змінили постачальника лише протягом першого року після відкриття ринку газу.

Субсидіанти та пільговики також можуть безперешкодно змінити постачальника газу йотримати кращу ціну на ресурс на ринку будь-коли. Зміна постачальника газу не впливає на пільги та субсидії, які нараховувалися їмдо цього. Перейшовши до ГК «Нафтогаз України»,клієнти не втрачають право на субсидію через одну з найнижчих цін на ринку природного газу — 7,96 грн/куб. м.

ГК «Нафтогаз України» не вимагає від клієнтів жодних довідок про отримання субсидій. Ба більше, з лютого 2021 року компанія налагодила обмін даними про пільги та субсидії в електронному форматі з органами соціального захисту. Така співпраця з Міністерством соціальної політики України дозволила одержувачам пільг і субсидій особисто не відвідувати УСЗН, щоб повідомити про зміну постачальника чи донести довідки.

Підключитися до ГК «Нафтогаз України» й зафіксувати ціну на весь опалювальний період можна кількома зручними способами:

  • онлайн — на сайті gas.ua або у вебверсії «Приват24»;
  • офлайн — у мережі банків ПУМБ, Ощадбанк, у відділеннях «Нової пошти» по всій Україні, а також у центрах оплат та підключень ГК «Нафтогаз України».

Для оформлення заявки клієнту потрібно заповнити коротку форму та надати кілька документів: паспорт, ІПН, документ про право власності на житло та згоду співвласника, якщо право власності оформлено на кількох співвласників житла, а також указати EIC-код (16-значний персональний газовий номер об’єкта).

Наразі ГК «Нафтогаз України» поставляє газ і тепло понад 1,4 мільйона українців.

Усі актуальні адреси відділень приєднання на сайті gas.ua в розділі «Контакти».




Схожі новини: