Бізнес за кордоном без ризику забезпечить компанія 4В

Переглядів: 516

22 листопада 2021 11:30

Бізнес за кордоном без ризику забезпечить компанія 4В фото

Розширення ділових контактів, плани на імміграцію, купівля прибуткового бізнесу за кордоном, відкриття рахунку в іноземному банку та швидка верифікація облікового запису на Amazon — ці та сотні інших непростих питань українських бізнесменів успішно вирішує юридична компанія 4В. Компетентну допомогу розвитку бізнесу доведено сотнями успішних проєктів. 4В — перша у країнах СНД та Східної Європи компанія, що отримала від Амазон статус офіційного постачальника послуг.

Реєстрація компаній у США за 14 днів

З моменту збору повного пакета документів до офіційної реєстрації американської компанії на ваше ім'я пройде лише два тижні. Консультанти 4В проаналізують ваш бізнес-план, амбіції та перспективи стартапу, потенційну прибутковість.

На основі аналізу ви отримаєте готове рішення відкриття компанії у формі LLC або C-Corporation у штатах з мінімальним податковим навантаженням. Податковий номер, офіційна реєстраційна адреса та послуги секретаря протягом першого року входять до пакета послуг.

Реєстрація бізнесу на Амазон за 3 дні

Верифікація облікового запису на найбільшому маркетплейсі планети зазвичай займає від 40 днів. Ви отримуєте верифікований обліковий запис разом із зареєстрованою в штаті Флорида компанією за 3 дні. Компанія офіційно перереєструється на ваше ім'я. За 15 днів ви отримуєте VIP обліковий запис Business Payoneer для прямих розрахунків з постачальниками та отримання коштів від Амазон.

Відкриття рахунку у закордонному банку

Цілі відкриття рахунку у кожного свої — від захисту накопичень від інфляції та падіння рейтингу надійності українських банків до оплати купівлі нерухомості, ведення бізнесу та допомоги родичам.

Фінансові брокери 4В:

  • підберуть оптимальний банківський продукт із мінімальними комісіями;
  • проаналізують умови договору та банком;
  • допоможуть зібрати пакет документів відповідно до регламенту конкретної фінансової установи;
  • оформлять заявку на відкриття рахунку.

Захист прав інтелектуальної власності

Програмні продукти, архітектурні проєкти, книги, відкриття, дослідження, музичні твори приносять дохід своїм власникам — за умови правильного оформлення авторських прав та патентів. Компанія 4В перевіряє юридичну чистоту патентів, реєструє патенти та торгові марки, супроводжує укладання ліцензійних договорів.

*




Схожі новини: