Еще один телеканал в Украине могут закрыть – нардеп

Переглядів: 1300

17 лютого 2021 20:47

Еще один телеканал в Украине могут закрыть – нардеп фото

Еще один украинский телеканал — на этот раз "Прямой" — может "присоединиться" к недавно заблокированным 112, ZIK и News One из так называемого "пула Медведчука".

Такую информацию сообщил в своем Telegram-канале народный депутат Александр Дубинский.

"Ходят упорные слухи, что в пятницу на заседании СНБОУ могут быть введены также санкции против собственника телеканала "Прямой" Макеенко, который является номинальным владельцем в интересах Порошенко", — говорится в сообщении Дубинского.

Отметим, что официально такие намерения Совет национальной безопасности и обороны Украины не подтверждал и не опровергал. Отметим, что телеканал "Прямой" формально принадлежит бывшему главе КГГА и депутату от "Партии регионов" Владимиру Макеенко. Фактическим собственником канала в медиа неоднократно называли экс-президента Украины Петра Порошенко.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
17 лютого 2021 г. (22:29)

пусть закроют все каналы

Аноним
18 лютого 2021 г. (02:00)

Кто он или они, такие, чтобы диктовать росам погоду? 

Аноним
18 лютого 2021 г. (08:39)

А когда 95 квартал закроют?

житель
18 лютого 2021 г. (08:41)

чем безграмотней народ-тем легче им руководить-Вольтер

Аноним
18 лютого 2021 г. (08:44)

Ха-ха! Ось сепар і спалився! Що, Анрюшєнька, немає аргументів щось заперечити по суті? Ну тоді зрозуміло - залишається один варіант, видалити незручний коментар. Цікаво, ти "топиш" за путінський недо-рейх, тиражуючи кремлівську "дезу" з особистих переконань та ненависті до українців, чи "бізнес - нічого особистого", як то кажуть, "бабки" не пахнуть? Ну нічого, прийде час, коли такі путінські гниди, як ти, будуть шкварчати, неначе на пательні!

Аноним
18 лютого 2021 г. (08:59)

Это не материал МВ - Источник указан в левом нижнем углу статьи.

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:19)

По перше, не має значення, джерело походженна явно пропагандистського матеріалу, метою якого є поставити знак тотожності між путінськими пропагандистськими помийками Медведчука та українським, опозиційним "Прямим" каналом. Такими "аргументами", що джереро інформації є стороннє, можна виправдати тиражування будь якої інформації. Розмістіть тоді вже, наприклад, матеріали, які пропагують "Хамас". А чому ні? Хіба є принципова різниця між цими радикальними ісламськими екстримістами та послідовниками "русскава міра"? Як на мене, що там, що там явно фашистська людиноненависницька ідеологія на дискримінацію людей за релігійною чи етнічною приналежністю. Метою цієї явної провокації, до якої ви долучилися, є спроба "розмити" чітку межу між колабораціоністами та українськими патріотами А по-друге, мій коментар видалив саме ваш системний адміністратор, а не Дубінським, чи його посіпаки.

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:23)

По-перше, йди нахий. А по-друге - теж йды нахий

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:28)

І ще одне. Чомусь коментарі всіляких недолугих "мозь", якими рясніють сторінки вашого ресурсу ваш системний адмін не видаляє... Це, мабуть така редакційна політика? Вам подобається бачити у себе ці екскременти?

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:33)

Ну твои же высеры для полоумных дегенератов не удаляют? Че тебе еще надо, собака свидомая?

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:34)

Батько та син Іванькєвічі є співредакторами вашого ресурсу? Бо спостерігається явний ухил у бік фашистської імперсько-путінської пропаганди.

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:04)

пиши на русском, чмо бандеровское.

Флавио007
18 лютого 2021 г. (10:18)

В твоём комменте, свидомит, нужна как минимум одна правка: "ненависть до украинцив" заменить на "неприязнь к галичанам".

 

Хотя зачем вообще вникать в мыслеиспражнения то ли иностранца, то ли оккупанта - мне неведомо.

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:38)

"МВ" являє собою типовий зразок путінської брудної пропагандистської помийки, редакція якої дає безперешкодну можливість, без найменшого перебільшення, путінському тролю постійно лити лайно на своєму ресурсі. Якщо автори публікацій ще якось формально тримаються у межах пристойності та якоїсь етики (але матеріалом, розміщеним вище, явно перетнули "червону" лінію), то закріплений, швидше за все, ольгінською ботофермою постійний "коментатор" всіх мелітопольських інформаційних сайтів мозя-іванькєвічь, мабуть внаслідок отриманої ним родової травми, просто фізично не здатен до людського рівня інтелектуального спілкування. Ось так вони і співіснують, гармонійно доповнючи один одного - виродок мозя та власник цього ресурсу Кумок, в інтересах путінського недо-рейху. І не бридко то самому? Путін, а з ним і його недо-рейх не вічний! Рано чи пізно, доведеться відповідати, якщо не за Законом, то, принаймні, по совісті... Міша Кумок, колись твої внуки спитають, а чим ти, дідусь, займався під час війни фашистської Московії проти України? Що ти відповіси, що був латентним колабораціоністом путінського режиму?

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:51)

Просрался? Ну бери лампадку и на вече полоумных

Аноним
18 лютого 2021 г. (09:53)

Ну а ты чем займався, пердун старый? У диванной сотне воював

Аноним
18 лютого 2021 г. (10:01)

Это да! Все эти предпенсионные п..идарасы свидомые хорошо поразжигали в соцсетях.

Аноним
18 лютого 2021 г. (10:15)

 

Вкраинцы. кто весно у Вену на каву собрался. Записывайтесь, нэрабы

 

Украинцы еще несколько месяцев не смогут путешествовать в страны Евросоюза по безвизовому режиму. Но вакцинация от COVID должна ускорить открытие границ.Об этом в ходе онлайн-встречи заявила посол Германии в Украине Анка Фельдгузен."Мы все очень зависим от пандемии… то, что я знаю, мои коллегии в Германии работают над тем, чтобы украинские заробитчане могли приехать на фермы собирать фрукты и клубнику… Сейчас нам нужно найти другую легальную базу", - отметила Фельдгузен.

Аноним
18 лютого 2021 г. (10:41)

Дуже показово, що той же самий смердючий путінський троль так активно став на захист редакції Кумока, у нього просто відбувається зараз напад діареї! Натомість, сама редакція, неначе в рот води набрала. Ну-ну! Цікаво спостерігати таку вашу плідну співпрацю на користь фашистської Московської недо-імперії...

Аноним
18 лютого 2021 г. (11:02)

Собака свидомая, кровавый понос как раз у тебя здесь вторую неделю )))) Ибо назвать то, что ты постишь, иначе, как говном, не можлыво

Аноним
18 лютого 2021 г. (11:34)

Ще раз переконуюся, що комуно-більшовизм, не є політичним переконанням, це є іраціональний язичницький культ. Тому не варто очікувати від комуняки Кумока, який свого часу навчався в аспірантурі Московського інституту історії Академії наук СРСР, закладу для партійної номенклатури, навіть найменшої толерантності до українців та сомої України, бо він вихований Московською Ордою у дусі фанатичної ненависті до будь яких проявів української національної ідентичності. Посудіть самі, якщо зникне вигаданий у 18 - 19 віках пропагандистами Московської недо-імперії міф "праадіннарот" та "мишебратья", виявиться, що Московія жодним чином не дотична до реальної історії Руси-України, а є виключно спадкоємницею Орди, є антиподом людської цивілізації і є центром ЗЛА сучасного світу. Ну нічого, Байден "животворящий" поставить на місце мізки деяким теперішнім апологетам "русскава міра". Кажуть, що Дубінський вже носить футболку з написом "мама любіт Байдена". (Під "Байденом" я маю на увазі не стільки особистість теперішнього президента США, стільки домінуючий тренд цивілізованого світу, який почав нарешті усвідомлювати всю ту небезпеку, якою є потворне терористичне путінське державне утворення)

Аноним
18 лютого 2021 г. (11:56)

Пес ты старый, тебе не надоело?

Аноним
18 лютого 2021 г. (12:10)

Я зараз скажу дуже просту річ. Скрізь, де підкорені та зламані морально слабкі люди користуються, так званим, “узскім ізиком” – там існує плацдарм для “русскава міра”. А там, де “русскій міръ” – там завжди війна, там завжди панують злидні, несправедливість, беззаконня, корупція та духовна деградація! Хіба не так? Якщо я написав неправду і ви не погоджуєтеся, то наведіть бодай один єдиний приклад, чи то з сучасності, чи з історії, коли б якийсь народ, чи країна, потрапивши у залежність до Кремля були квітучими та успішними. Немає жодного подібного прикладу! Будь який сателіт Московської недо-імперії, чи “асвабаждьонной” нею території однозначно завжди знаходилися і знаходяться у повній дупі. Це підтверджують приклади Білорусі, Вірменії, “Вєлікава” Придністров’я, Абхазії, Південної Осетії, Сирії, Венесуели, Нікарагуа, Куби, Центрально-Африканської Республіки, Лівії, тепер “асвабаждьонних ат бєндєравцєв” Криму та східних частин Донецької та Луганської областей України. Тому висновок – якщо хочете, принаймні, щоб ваші діти та онуки жили у нормальній заможній європейській Україні, то повертайтеся до своєї материнської Української мови, до своєї рідної української національної ідентичності. Це є дуже просто. Варто лише, щоб було бажання. Мене теж більшу частину свідомого життя кремлівські окупанти намагалися зробити частиною, як тоді вони це називали на своєму чекістському жаргоні, “єдінай общнасті – савєтскава народа”, тобто людиною без роду і племені – СОВКОМ.

Флавио007
18 лютого 2021 г. (14:07)

Ух, ты! Целый альтернативный мир у тебя в голове. Почти как у Толкиена.

 

Неохота разбирать всю "терминологию" данной простыни.

Однако насчет "асвабаждьонних ат бєндєравцєв” Крыма и т.п. 

А разве бегство греко-католических парухов из Крыма (4 из 5) ещё до референдума не говорит о том, что бандеровская оккупация (ползучая) все же имела место? Ведь парухи (священники) - это ведь даже не боевики.

Аноним
18 лютого 2021 г. (12:24)

Люди! Ви бачите реальний приклад представника "русскава міра". Ви хочете бути істотами схожими на цього нікчемного "мозю", який тут кидає свої екскременти? Вам не противно?

Аноним
18 лютого 2021 г. (12:27)

Собака престарелая, краткость - сестра таланта! ))) Людям гораздо легче в моих двух словах понять, как ты дегенерат, чем портить себе зрения, читая твои цветные высеры

Аноним
18 лютого 2021 г. (22:21)

Навіть, якщо владою зЕленого пісюніста буде здійснена спроба закрити "Прямий", все рівно ніщо не примусить особисто мене солідарізуватися з нещодавно закритими пропутінськими засобами дезінформації, які належать Медведчуку та виступати на їхній захист. Для путінської пропаганди в Україні теба назавжди ввімкнути стопкран. А за "свободу слова" в Україні треба боротися з олігархатом, який повністю контролює нинішню владу. Це абсолютно різні площини суспільного життя, які за жодних умов не можуть перетнутися.


Схожі новини: