Обвинили в экстремизме: в Крыму учительницу выгнали из школы, потому что пожаловалась на зарплату

Переглядів: 1537

11 лютого 2021 09:44

Обвинили в экстремизме: в Крыму учительницу выгнали из школы, потому что пожаловалась на зарплату фото

В Крыму уволили учительницу английского языка Наталью Елгину, которая пожаловалась на низкую зарплату.

Она преподавала в классе сына так называемого "губернатора Севастополя" Михаила Развожаева. На личной странице главаря региона она написала, что за 12 ч занятий она получала около 12 тыс. рублей в месяц (около 4,5 тыс).

"Здравствуйте, уважаемый "губернатор", почему у меня зарплата в школе 12 000 рублей, пусть и на полставки? Я профессиональный преподаватель с сертификатом Кембриджа и опытом работы в Китае. Вы считаете, это нормальная плата за обучение ваших детей? Кстати, ваш сын учится в моем классе", - написала Елгина в комментариях на странице губернатора, передает "Новая газета".

После этого ее вызвали в "начальству". Также женщину заподозрили в экстремизме и допросили сотрудники Центра "Э". Затем уволили, а параллельно - еще и устроили травлю в прогубернаторських telegram-каналах.

Женщина намерена обжаловать свое увольнение в суде и привлечь обидчиков к ответственности за клевету.

Источник



Имя:
Ваш комментарий:

Аноним
11 лютого 2021 г. (09:51)

Хм. За полтора рабочих дня получает 4,5 тыс. гривен? Ну пусть приезжает в неньку. Грывень 300 получит в школе ))))

Аноним
11 лютого 2021 г. (09:54)

Вкраинские сми - это е..баное днище. Они вообще уже не думают, что ставят

Щек
11 лютого 2021 г. (10:18)

Крым...Как много в этом звукеДля всех свидомых слилось!И в их кастрюлях отозвалось…

Аноним
11 лютого 2021 г. (10:31)

ватники окупировали МВ!

Аноним
11 лютого 2021 г. (10:37)

Так иди нахий. На цензор. Там такие же полоумные свидетели перемогы собираются

Аноним
11 лютого 2021 г. (10:47)

Так. Проведем рассчеты.

 

4,5 тысячи гривен = 160 долларов США. ДЕлим на 1,5 = 106 у.е. за рабочий. 

За 20 рабочих дней эта училка получит 2120 долларов.

 

Ну чем вам, сказать, люби друзи: КРЫМ - ЦЭ ЕВРОПА

Аноним
11 лютого 2021 г. (14:32)

А чому дивуватися? Крим з лютого 2014 року окупований (вибачаюся, "асвабаждьон") путінським недо-рейхом. Відсутність громадянських прав, так й взагалі, будь яких прав, це є стандартною ситуацією для будь якого фашистського режима. Добре, що хоч вчительку англійської мови, яка дозволила собі публічно висловити своє незадоволення оплатою праці окупаційним режимом, не вивезли до концентаційного табору, за стандартним для Орди звинуваченням у тероризмі, як це систематично робиться сьогодні у теж "асвабаждьонному"  орками Донецьку, де функціонує вже відомий всьому світові концентраційний табір "Ізоляція". У цій путінській катівні без будь яких рішень судів та й взагалі, без будь яких правових підстав, путінські "авсвабадітєлі" мордують роками та піддають нелюдським тортурам сотні в'язнів. І хто гадає, що окупанти арештовують виключно лише своїх політичних опонентів, той глибоко помиляється! Прийти можуть за будь ким, навіть за щирим симпатиком Путіна. У традиціях Московської Орди провадити політику масового терору проти всього населення, особливо не "заморочуватися" питаннями "вини" окремого індивідуума. Головне завдання такої цілеспрямованої політики фашистського режиму, це створення атмосфери тотального страху у населення, щоб ні в кого навіть не виникало в головах думок про активний спротив окупаційному режимові.

Аноним
11 лютого 2021 г. (14:41)

Баран свидомый, у тебя калькулятор есть под рукой? Подсчитать зарплату училки и сравнить с вкраниской?

Аноним
11 лютого 2021 г. (14:43)

Рогуль, ты в силу своего дегенератизма спутал этот сайт в форумом укроправды. Вот там целый свидомый зоопарк собрался. Непаханое поле для практической психиатрии.

 

Да и твой этот высер вполне тянет на кандидатскую работу по изучению умственных рассройств на почке осознания своей самоидентичности

Аноним
11 лютого 2021 г. (14:47)

Це правда, он і Іванькєвічя (Мозю) "асвабадітєлі" теж "па ашибкє" вивезли у ліс під Феодосією та відтрахали в анус по самі пмідори, а потім, коли встановили його особу та з'ясували, що він є "Че Геварою" мелітопольського розливу, вибачилися та відпустили, для "вєрочкі" давши прискорення копняком його дупі, яка вже давно втратиля свою цноту. Владік, якось по п'яні про це писав у своєму блозі, а потім, коли остаточно прийшов до тями, видалив допис.

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:02)

Полено ты тупое, ты вообще с кем разговариваешь здесь? Причем здесь Олег Иванкевич, и кто его куда вывез? Иванкевич с Москву вообще уехал. И правильно сделал.

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:04)

Патруль путінських "асвабадітєлєй" "висмикнув" сп'янілого, як чіп Мозю з феодосійського кафе "Кампарі" десь о 23 годині 14 липня 2014 року. Владік спочатку поліз у "***у", почав розповідати про свої "заслуги" - от його і "відпрацювали" по повній у задній привід (та йому не в дивину подібні анальні пестощі вони з папой Олегом давні прихильники нетрадиційної "любові"). Путінський недо-рейх, це вам не "бандєравская" Україна. На фашистській Орді не існує жодних законів - там панує повне безправ'я та терор.

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:05)

Оце поток поноса. Тянет на вкраинскую пулитцеровскую премию. Прямо шыдэвр вкраиского мыстецтва

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:15)

Путінський Pi-дарок, що, зачепило за живе? Mac-турбуй далі на "животворящіє" образи Леніна та путіна!

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:18)

Ще б пак! Правда очі колить!

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:19)

Яка правда? Этот поток ущербного сознания? ))) Для подрочимов сойдет, а мне первых двух строк хватило

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:31)

Ти, Мозя, є путінським ujobischem, непорозумяням та помилкою природи. Це наслідок того, що в совкові часи був брак якісних презервативів. У момент твого зачаття, у твого "папи-Олега" ( а може твоїм татом є зовсім і не Олег - це знає лише твоя шльондра-мама) просто порвалася гумка на його пісюні. Погань, отвянь з цього ресурсу! Після себе ти скрізь залишаєш виключно лише смердюче лайно.

Аноним
11 лютого 2021 г. (15:38)

Все-таки - рагули предсказуемы с своем дегенератизме. В ход пошли папа-мама. Этот комплекс упоминанй, свойственне всем имбецилам, которые в дестве испытали кучу комплексов.

 

А насчет ошибки природы, то когда смотришь на интеллектальтные фейсы свидомитов, сразу возникают мысли о пьяном инцесте в хуторском свинарнике

Аноним
11 лютого 2021 г. (16:21)

Путінський недоносок начеб то нарешті заспокоївся? І таким нікчемам недо-рейх ще платить гроші, за які вони цілодобово паскадять на всіх інформаційних ресурсах! Справи на Московії зовсім швах, раз вони користуються нікчемними покидьками, як Мозя-Іванькєвічь

Аноним
11 лютого 2021 г. (17:13)

Да пиши ты хоть по русски, зачем мелитопольцев мучаешь. Сначала прочёл потом ещё этот бред и переводить нужно, потому и не читаю

Аноним
11 лютого 2021 г. (17:28)

Нездаро, зразу видно, що ти вже досить давно не був у Мелітополі і тобі невідомо, що за ці роки, роки війни, яку веде путінський недо-рейх проти України, більшість розумних людей усвідомили, що в Україні повинна повноцінно функціювати українська мова, як єдина державна мова. Та тобі, як повному туєбню, не дано цього зрозуміти. Так званий "узскій ізик" все далі переміщується на маргінез та узбіччя суспільного життя і надалі залишається говіркою лузерів та соціальних аутсайдерів.

Аноним
11 лютого 2021 г. (17:45)

Де "узскій ізик" - там Московська Орда. А де Московська Орда - там завжди війна, смерть, голод, руїна (приклади - частина окупованого східного Донбасу, Крим, Абхазія, Південна Осетія, Придністров'я). Висновок, який повинна зробити розумово адекватна людина - хочеш добра собі і своїй родині - повертайся до своєї рідної української національної ідентичності, у першу чергу, переходь у спілкуванні на рідну мову - це зовсім не важко. Варто лише захотіти та усвідомити необхідність цього кроку.

Аноним
11 лютого 2021 г. (17:17)

Справи вна Руине зовсім швах, с такими идиотами как ты светлое будущие не светит никому.

Питання до Мозі (Іванькєвіча)
11 лютого 2021 г. (20:03)

Владику, та ну її ту політику! Давай про приємне. Ти так нічого конкретного і не сказав про свої враження від дуже близького спілкування з путінськими "асвабадітєлямі". Коли тебе "росгвардійці" "жарили" в лісу під Феодосією в анус, ти хоч оргазм відчув? Ну нічого, коли ти врешті-решт потрапиш у наш український заклад пенітенціарної системи (а ти там будеш неодмінно!), то займатимеш "почесне" місце у "пєтушатні" поряд з парашею.

Аноним
12 лютого 2021 г. (07:08)

Оце свидомита вштырило. Прямо диарея свидомая. Кто-то до конца прочитал сий шедевр вкраинского мыстэцства?

Аноним
12 лютого 2021 г. (09:53)

Іванькєвічь діє за принципом: "хоч пердну на останок, та все рівно не мовчатиму".

Аноним
12 лютого 2021 г. (10:05)

Кто такой Иванкевич? Папа твой Иванкевич? Рагуль, пойди проспись

Аноним
12 лютого 2021 г. (10:07)

Рагуль, вчытель в Крцму жалуется, что получает 160 баксов за полтора рабочих дня. В неньке многие вчытели за эту сумму весь месяц работают ))) А твои высеры среди подрочимов умалишенных распространяй. Они сразу гимна спивать будуть

Аноним
12 лютого 2021 г. (10:18)

Хоч ти і соромися зізнаватися відкрито, та твій сморід, Владік Іванькєвічь (Мозя), ні з ким сплутати неможливо! Ти неначе скунс! До речі, тібі дуже пасуватиме "паганяло" "Путінський Скунс"! Якщо не заперечуєш, я тепер завжди так звертатимуся до тебе, а то"Мозя" якось навіть не солідно.

Аноним
12 лютого 2021 г. (10:27)

Ще раз акцентую увагу читачів на суть питання. А ця суть полягає не стільки в розмірі заробітної плати, на яку скаржиться вчительелька, а на те, що в анексованому путінськими орками Криму повністю відсутня свобода слова. Лише за те, що вона висловила публічно своє незадоволення, вчительку позбавили роботи. Не виключено, що незабаром окупанти позбавлять її і волі. Ось у чому полягає суть питання, а не в тому, що "Путінський Скунс" намагається закцентуватися на суто матеріальній темі.

Аноним
13 лютого 2021 г. (11:12)

про отсутствие свободы слова у крыму тебе скунсу недосвиносвидомому лучше помолчать, дали тебе тему про клопов в поезде вот и развивай

Аноним
13 лютого 2021 г. (09:30)

Путин приходи уже, плохо без тебя в Мелитополе. Хочу за полтора дня 160$ как в Крыму.

Аноним
13 лютого 2021 г. (10:53)

"Путінський Скунсе" (Іванькєвічь-Мозя), якби ти не був таким дебілкуватим ЧМОшником, то знав би, що 12 годин навантаження, про які йдеться у дописі, є тижневим навантаженням викладача - це по перше. А по-друге, крім годин викладання, вчителю ще треба готуватися до уроків, а це теж витрати робочого часу. Та основний зміст не в рівні оплати праці, а в тому, що в окупованому путінським недо-рейхом Криму начисто відсутня свобода слова, коли людину позбавляють роботи ( і не виключено, що згодом позбавлять і свободи) лише за висловлену особисту думку.

Аноним
13 лютого 2021 г. (11:16)

Да, тяжелый и запущены случай. Тут польско Сталин с Судоплатовым помоч могут.

Аноним
14 лютого 2021 г. (10:39)

Дебіле, ти хоча б вивчив належним чином вивчив "москворєчьє", на якому слово "помочЬ" закінчується "Ь". Ти ж так "топиш" за, так званий, "узскій ізик", а сам його і не знаєш.

Аноним
14 лютого 2021 г. (13:06)

Свидомит, закiнчувати як завжди ти собi в шаровари.

 

Аноним
14 лютого 2021 г. (16:38)

Знаєш, ЧМОзя, а мені подобається, як ти сам себе характеризуєш. Нічого не треба навіть додавати. Продовжуй у тому ж напрямку!

Аноним
14 лютого 2021 г. (21:33)

Программа Легенды Крыма смотреть онлайн


Схожі новини: