«Не хочу жить!»: полицейские показали видео спасения от суицида жителя Запорожской области

Переглядів: 825

22 жовтня 2020 12:03

«Не хочу жить!»: полицейские показали видео спасения от суицида жителя Запорожской области фото

Львовские патрульные спасали жителя Запорожской области от самого себя.

Видео опубликовала пресс-служба Патрульной полиции Львова.

20 октября, около 15 часов, поступил вызов от мужчины, который хочет покончить с жизнью на Железнодорожном вокзале. Он сказал полицейским, что бросится под скоростной поезд на первом перроне.

Правоохранители немедленно прибежали на место происшествия. Обследовав перрон и опросив машиниста упомянутого поезда они нашли человека.

26-летний житель Запорожской области был в отчаянии. Рассказал о личных проблемах и о том, что провел сутки на улице. Он позвонил девушке, с которой приехал в гости и полицейский во время общения с ней заметил, как заявитель достал нож и попытался себе навредить.

Полицейские немедленно отреагировали и забрали чем из его рук. На гражданина одели наручники. На место происшествия вызвали скорую помощь, которая забрала мужчину.

 

Вчора вдень, близько 15-ї години, надійшов виклик від чоловіка, який хоче покінчити із життям на Залізничному вокзалі. Він сказав поліцейським, що кинеться під швидкісний потяг на першому пероні. Інспектори 3 батальйону Володимир Коваль та Володимир - Лев Кущаківський негайно прибігли на місце події. Обстеживши перон та опитавши машиніста згаданого потягу, вони знайшли чоловіка. 26-річний мешканець Запорізької області був у розпачі. Розповів про особисті проблеми і про те, що провів добу на вулиці. Він зателефонував дівчині, до якої приїхав у гості і поліцейський під час спілкування із нею помітив, як заявник дістав ніж і спробував собі зашкодити. Поліцейські негайно відреагували і забрали ніж з його рук. На громадянина одягнули кайданки. На місце події викликали швидку допомогу, яка забрала чоловіка. Дякуємо поліцейським за службу Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09 #ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Gepostet von Патрульна поліція Львівської області am Montag, 19. Oktober 2020

Источник: akzent.zp.ua

 



Имя:
Ваш комментарий:

Бэрримор
22 жовтня 2020 г. (13:51)

Было это в классе втором.Возвращаемся с переменки вдруг видим на ступеньках у входа маленького щенка симпатягу. Ну думаем только погладим. Очнулись мы где-то через полчаса.В результате у меня в дневнике появилась запись:Прогулял урок с собачкой


Схожі новини: