Аваков пригрозил жесткой реакцией на нарушения на местных выборах

Переглядів: 672

8 вересня 2020 19:34

Аваков пригрозил жесткой реакцией на нарушения на местных выборах фото

Украинские правоохранители будут жестко реагировать на нарушения на местных выборах. У Министерства внутренних дел достаточно сил для контроля предвыборного процесса.

Об этом в видеообращении заявил министр внутренних дел Арсен Аваков.

По его словам, через несколько дней кандидаты начнут предвыборную агитацию. Он просит участников избирательного процесса соблюдать закон, не нарушать правила агитации и не расшатывать ситуацию на округах.

"Хочу предупредить: у в МВД Украины достаточно сил, средств и мотивации для контроля предвыборного процесса. Мы будем жестко реагировать на все попытки построения "предвыборных сеток", на подкуп избирателей, провокации и другие нарушения", - отметил Аваков.

Он также подчеркнул, что МВД сотрудничают с Центризбиркомом и гражданской сетью ОПОРА, которые осуществляют мониторинг предвыборной гонки и фиксируют нарушения.

Кроме того, Аваков просит кандидатов и предвыборные штабы не проводить массовые мероприятия в условиях пандемии COVID-19 и карантина.

 

В Україні офіційно розпочалась виборча кампанія, стартували місцеві вибори. За кілька днів зареєстровані кандидати розпочнуть передвиборчу агітацію. Напередодні цього я хочу звернутися до усіх учасників виборчого процесу із закликом суворо дотримуватися закону, не порушувати правила агітації, не вдаватися до незаконних схем та оборудок, не розхитувати ситуацію на своїх округах. Хочу попередити: в МВС України достатньо сил, засобів та мотивації для контролю передвиборчого процесу. Ми будемо жорстко реагувати на всі спроби побудови передвиборчих сіток, на підкуп виборців, провокації та інші порушення На жаль, інформація про такі намагання у нас вже зявляється Ми тісно співпрацюємо із Центральною виборчою комісією та нашим традиційним партнером Громадянською мережею Опора, які здійснюють пильний моніторинг передвиборчих перегонів та фіксують порушення. В Національній поліції працює спеціальний підрозділ, який перевіряє усі повідомлення. Тому, якщо у вас є інформація про порушення виборчого процесу вам треба звернутися за телефоном: 044-254-97-56 І ще одна вкрай важлива тема. Ці вибори проходять в умовах пандемії COVID-19 та карантину, тому прошу кандидатів та їх передвиборчі штаби брати до уваги особливі умови проведення масових заходів і не ризикувати здоровям своїх виборців. Жодна партія і жоден кандидат не отримає преференції від МВС чи поліції, але кожен може розраховувати на захист і забезпечення своїх законних прав. Давайте проведемо цю кампанію, як і попередні президентські та парламентські вибори, - чітко, чисто і чесно Чесна кампанія - запорука чесного результату. Чесний результат - стабільне та успішне суспільство Арсен Аваков Національна поліція України Національна гвардія України ДСНС України

Gepostet von МВС України am Dienstag, 8. September 2020

Источник: rbc.ua.



Имя:
Ваш комментарий:

Схожі новини: