Де скуштувати найсмачніші суші у Львові?

Переглядів: 3390

26 липня 2020 16:25

 Де скуштувати найсмачніші суші у Львові?  фото

Велике місто живе за своїми правилами, і години, проведені біля каструль та сковорідок, далеко не завжди вписуються в його ритм. Чому б не замовити суші та роли? Адже це ідеальний вибір для тих, кому ніколи готувати. До того ж не кожен зможе відтворити доволі складні азіатські страви в домашніх умовах.

У ресторані «La Famiglia» ви знайдете найкращі й найсмачніші страви японської кухні, яка стає все більш популярною.

Великий вибір суші

У меню ресторану «La Famiglia» є 20 варіантів суші та ролів — від традиційної «Каліфорнії з лососем» до більш екзотичного «Укабу XXL» з авокадо, манго, ікрою тобіко та креветками темпура. А може, вам більше подобається найніжніший «Рол Чізу» із сиром Філадельфія, Дор-Блю, тофу та грушами? В даному закладі ви знайдете і такі цікаві поєднання.

Щонедільне застілля для всієї родини, посиденьки з гостями, що заскочили так несподівано, п'ятничний вечір наодинці з самим собою, романтична вечеря на двох або ситний обід в офісі — все це стало ближче завдяки службі доставки ресторану «La Famiglia». На роботі чи вдома — смачні суші дуже швидко будуть на вашому столі.

Для приготування використовуються тільки якісні натуральні продукти: винятково свіжу рибу, ікру та зелень, а також стиглі овочі та фрукти. Готові страви перевозяться у спеціальних термосумках. Тому гаряча їжа залишається гарячою, а холодна — холодною. Де б ви не знаходилися.

І чудова новина для тих, кому треба нагодувати одразу цілу купу людей: у нас є чудові великі суші-сети вагою від 900 до 1200 грамів. Вистачить на всіх! Соєвий соус, васабі, імбир та столові прилади входять у набір.

Кур'єри прекрасно орієнтуються дорогами міста та працюють щодня з 12:00 до 21:00. Безкоштовна доставка суші у Львові можлива, якщо сума вашого замовлення перевищує 200 гривень. У іншому випадку вартість послуг кур'єра становитиме 30 гривень.

Сплатити замовлення можна готівкою після отриманні їжі, а також онлайн за допомогою банківської карти. Після того, як ви додали усі страви у кошик на сайті, просто вкажіть зручний спосіб оплати у формі заявки.

Важливо! Замовлення вважається підтвердженим тільки після дзвінка нашого менеджера, який уточнить всі деталі та вислухає ваші побажання та особливі вимоги.

Бережіть свій час та енергію для коханих людей і важливих справ. А наші досвідчені шеф-кухарі вже готують для вас. Залишилося тільки обрати улюблені страви — лише за 30 хвилин вони будуть на вашому столі. Ви знаєте, що треба робити!

*




Схожі новини: